Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskan dün beyaz tv de bagaldniginda bir kücük detay vardi. takim simdi istanbula geri ucacak ama ben baska yere gitmem gerekiyor derken biraz durakladi sez tonunda. acaba simdi diyorumda baskan direk madride mi uctu :)

Timurlenkin mesajindan sonra bu fantezi belki gercek olan yorumda bulundum :stupid:

Abi biz taraftar olarak her şeyden anlam çıkarıyoruz, sonunda hayal kırıklığına uğrayan yine biz oluyoruz.Arda nın gelmesini çok isterim ama başkan zor diyorsa gerçekten zordur.

Bu herif

Bu herif net gizli Fenerli. Tamam çok iyi oynamadık golü attıktan sonra ama yazdığı yazı yazı değil. Kaale almaya bile değmez. İyice silindi gitti, kimsenin iplediği yok zaten artık.

Abi biz taraftar olarak her şeyden anlam çıkarıyoruz, sonunda hayal kırıklığına uğrayan yine biz oluyoruz.Arda nın gelmesini çok isterim ama başkan zor diyorsa gerçekten zordur.

bos ver ya hayal kurmak icin de vardir Transfer dönemi :) fazla kaptirmamak önemli tabiki yoksa hayal kirikligi büyük olur :)

ben mesela bir gün messinin gelecegini hayal ediyorum. gelirmi ?! hayalda kalir büyük ihtimalde ama hayali bile güzel olyuor isde :DD

transfer hikayesi diyor bitti diyor.madrid-istanbul hattı diyor ipucu ver diyince sonra olmadı diyor

arda olmuyormuş canlar Bülent timurlenk öyle diyor ama yalan bence dün başkan madride uçmuş diyolar twitterde

oncelıkle melo cok para verıldı artık yatar dıyen arkadaslar adam cok guzel oynadı ve hazırdı...herkes stoper ıstıyo gokhan gercekten iyi oyuncu...muslera allah basımızdan eksık etmesın...umut anadolu takımlarına karsı ıı bır alternatıf...hamıt takımın frenı...suda var dunku mac tam tersıı olaydı fb 6 0 alırdı yıne bız onlara karsı zor gol atıyoz nedense....

benceee bruma transferi olur.

arda yüksek maliyeti olmasa olması imkanı var derdim.

1-bruma fifa ya başvurdu, kadro dışı bırakıldı yine. oyuncu tek başına çalışıyor.

2-şu saatten sonra bruma için 13-15 arası teklif gelmedikten sonra sporting elinden çıkaramaz. 8-10 belki. bu da bizim standartlarımızda :)

3-bruma için maddi anlamda tüm olanakları sağlıyoruz. eğer satmaya razı gelmezse sporting ya 1 sene boyunca kadro dışı bırakacak, zaten serbest kalma durumu olur 6 ay içinde. sözleşme feshli olur. maaş ödemediği için :) drogba gibi.

4-en son durum sporting sözleşme uzatır 1 sene daha (bu saatten sonra zor), kiralık +satış opsiyonlu vereyim der birine 6 aylık.. satış opsiyonuda 6-7 koyar.

bu saatten sonra bruma sporting öyle veya böyle kalamaz..

arda turan olayı olursa, 3-4 mesaj önce yazdım. bruma-ardalı kadro kurulabilir..

hamit bile yedeğe çekilir. çok zor değil..

ayrıca büyük denklem var

arda türkiye ye geldi ise;

menajeri niye madrid gitti ve döndü hemen??

başkan nereye gitti?? :)

abi her yerden doping cikiyor.futbolun hic ismi gecmiyor,. ben killanmiyor degilim bu durumdan.futbolcularda sokuluyormu doping kontroluna?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt