Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oncelıkle melo cok para verıldı artık yatar dıyen arkadaslar adam cok guzel oynadı ve hazırdı...herkes stoper ıstıyo gokhan gercekten iyi oyuncu...muslera allah basımızdan eksık etmesın...umut anadolu takımlarına karsı ıı bır alternatıf...hamıt takımın frenı...suda var dunku mac tam tersıı olaydı fb 6 0 alırdı yıne bız onlara karsı zor gol atıyoz nedense....

aynen Meloya yatar diyenler ozur dilemesinide bilmeli.Bence dun takimin en iyi oyuncularindan biriydi.

7kvad568.jpg

[media]https://www.youtube.com/watch?v=kfuCrqalDL4[/media]

Arkadaşlar lütfen şu Carlinhos'u kadrolarınızda yazmayın.Son lig maçında yedikleri gollerde adamı dikkatlice izleyin.Çok gamsız göstermelik koşuyor.Hep onun bölgesinden yenilen goller.Ölmüş de ağlayanı yok gibi bir ifadesi var.Hakan Balta'nın Fener maçındaki haline razıyım . Yeterki bu herif gelmesin

kerim frei koyunlu acilen ve derhal alınmalı....

elmander gönderilmeli ve solbeke andres correra alınmalı....

kazım gönderilicekse kesinlikle kayseri ile takasda kullanılıp okay alınmalı..

Aysal: "2 senede F.Bahçe ile mücadeleye giriyoruz ve sonucunda 4 kupa aldık. Artık kimse psikolojik üstünlük demesin.

Kemal Kılıçdaroğlu: "G.Saray, Türkiye'de kupa kolleksiyoncusu olarak biliniyor ve nerede bir kupa varsa ben de oradayım diyor. Kutluyorum."

Aysal: "2 senede F.Bahçe ile mücadeleye giriyoruz ve sonucunda 4 kupa aldık. Artık kimse psikolojik üstünlük demesin.

Kemal Kılıçdaroğlu: "G.Saray, Türkiye'de kupa kolleksiyoncusu olarak biliniyor ve nerede bir kupa varsa ben de oradayım diyor. Kutluyorum."

kemal de nema yapıyor ;)

KK kırk yılın başı doğru bişey söylemiş alttan sufle mi verdiler acaba :asd:

Şu siyasetçiler bir uzak dursunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt