Kemal Islamoglu
Kırmızı Üye
- 21 Ocak 2010
- 1.301
- 535
- 1.683
ahahaha süper
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oncelıkle melo cok para verıldı artık yatar dıyen arkadaslar adam cok guzel oynadı ve hazırdı...herkes stoper ıstıyo gokhan gercekten iyi oyuncu...muslera allah basımızdan eksık etmesın...umut anadolu takımlarına karsı ıı bır alternatıf...hamıt takımın frenı...suda var dunku mac tam tersıı olaydı fb 6 0 alırdı yıne bız onlara karsı zor gol atıyoz nedense....
abi her yerden doping cikiyor.futbolun hic ismi gecmiyor,. ben killanmiyor degilim bu durumdan.futbolcularda sokuluyormu doping kontroluna?
futboldada cıkarsa bıtmısızdır demektır...
bu bestenin ismi nedir biliyormusun ?
valla benim icimi fesad bilemiyorum.ne yazikki boyle dusunuyorum.bu yagli gureslerden de cikti ya.
bence goz onunde değil ya diğer branslar ondan futbolda olmaz olsa coktan cıkardı..
insallah oyledir.ama sikecilerden ciksa fena olmaz haniben cok kotu birisiyim.
bu bestenin ismi nedir biliyormusun ?
Aysal: "2 senede F.Bahçe ile mücadeleye giriyoruz ve sonucunda 4 kupa aldık. Artık kimse psikolojik üstünlük demesin.
Kemal Kılıçdaroğlu: "G.Saray, Türkiye'de kupa kolleksiyoncusu olarak biliniyor ve nerede bir kupa varsa ben de oradayım diyor. Kutluyorum."
Aysal: "2 senede F.Bahçe ile mücadeleye giriyoruz ve sonucunda 4 kupa aldık. Artık kimse psikolojik üstünlük demesin.
Kemal Kılıçdaroğlu: "G.Saray, Türkiye'de kupa kolleksiyoncusu olarak biliniyor ve nerede bir kupa varsa ben de oradayım diyor. Kutluyorum."

kemal de nema yapıyor![]()