Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hvw4t.gif

:ka21:

nerdeeee artık her maçta en önde onlar var, dün görmedin mi?

Mal mal siyasete futbolu karıştırmayın deyip durmadan açıklamalar yapıyorlar kupa törenlerine katılıyorlar deli oluyorum dünyanın parasını alıp zerre ülkeye katkıları yok varsa yoksa çalsınlar çırpsınlar kendileri gibileri zengin etsinler Allah'ın adaleti şaşmaz başka da bir şey demiyorum.

Alves'in kırmızı kart yediği pozisyonda, Melo'nun düşer düşmez hakeme koşusu beni kopardı resmen:)

Hakeme, Alves düşürdü yanlışlık olmasın der gibi koşusu vardı:)

Dün çok iyi oynadı Melo..

Büyük bir ihtimalle konuşmussunuzdur bunu ama ben yinede söylemeden geçemiyecem,

Yorumcular zaten rezidi de , şu spiker kimdi Allah aşkına:D

Drogba gol atıyor adamda çıt yok, 5 s sonra Drogba gol deyip sustu ya adam, sanırsın masanın altına çekilip ağladı.

Zaten hiç bir pozisyonun tekrarını vermediler.

Birde Drogba'nın gölüne, yere çarptığı için gol oldu dedi ya birisi deli oldum.

Yalnız Drogba'nın kafası normal bir oyuncunun ayak şutundan daha hızlıdır:D:D

Madeni (Fenerbahçe) bulduk, eştikce kupa çıkıyor:)

Alves'in kırmızı kart yediği pozisyonda, Melo'nun düşer düşmez hakeme koşusu beni kopardı resmen:)

Hakeme, Alves düşürdü yanlışlık olmasın der gibi koşusu vardı:)

Dün çok iyi oynadı Melo..

o pozisyonda ilk önce ben hakeme sövüyordum,neden avantaja bırakmadı,gole gidiyorduk diye.Sonra bir baktım faulü yapan alvesmis kırmızıyı gördü. :D

o pozisyonda ilk önce ben hakeme sövüyordum,neden avantaja bırakmadı,gole gidiyorduk diye.Sonra bir baktım faulü yapan alvesmis kırmızıyı gördü. :D

Melo yere düşüp kalkması bir oldu ve hakeme öyle bir koşusu vardı ki, dedim birisini kesin dövecek:D

Adam çok akıllı, hemen Alvesi gösterdi ve kırmızı çıktı.

Kemal şikecileri desteklerken düşünecekti. İlla siyaset yapıp, insanları kandıracaklar. İnanmayın.

Dünkü oyunda aklıma takılan bir kaç şey var alvesin kırmızı kart yediği pozisyonda hakem neden oyunu devam ettirmedi çok etkili bir atak olabilirdi deli oldum ayrıca bir pozisyon vardır hatırlayan var mı bilmiyorum cristian ebounin uyluk kemiğinin arkasına bastı hakem faul verdi bana göre kırmızı kartlık hareketti hakem sarı bile vermedi tekrarı da olmadı pozisyonun.

Büyük bir ihtimalle konuşmussunuzdur bunu ama ben yinede söylemeden geçemiyecem,

Yorumcular zaten rezidi de , şu spiker kimdi Allah aşkına:D

Drogba gol atıyor adamda çıt yok, 5 s sonra Drogba gol deyip sustu ya adam, sanırsın masanın altına çekilip ağladı.

Zaten hiç bir pozisyonun tekrarını vermediler.

Birde Drogba'nın gölüne, yere çarptığı için gol oldu dedi ya birisi deli oldum.

Yalnız Drogba'nın kafası normal bir oyuncunun ayak şutundan daha hızlıdır:D:D

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Fenerbahçe futbolcularını her daim övgü ile bahsettiler, her daim ama. Galatasaraylı futbolcularıysa sürekli eleştirdiler, sürekli değerini düşürttürmeye çalıştılar. Eboue paso Drogba dendi, bir sürü saçmalık.

Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Fenerbahçe futbolcularını her daim övgü ile bahsettiler, her daim ama. Galatasaraylı futbolcularıysa sürekli eleştirdiler, sürekli değerini düşürttürmeye çalıştılar. Eboue paso Drogba dendi, bir sürü saçmalık.

O da bir şey mi arkadaş,ben bugün birçok gazete yazarlarının maç yazılarına baktım.Ben bu kadar satılık medya görmedim.

30 dk. dengeli oyun oynandı kabul ama 30'dan 100'e kadar biz resmen tek kale oynadık.Golden sonra skoru korumak için geriye çekildik büyük hataydı kabul.Ama fb 2 pas yapamadı,aldıkları topu sisirdiler zaten semih-gökhan-melo her uzun topu aldı.

Yazarların maç yazılarına baktığımda yazdıkları seylere inanamadım.Herhalde bizim 120 dk. boyunca tek kale top oynamamızı bekliyorlar.Herhalde fb kalesine 34 şut biz atmadık.Herhalde fb ilk kornerini 100.dkde kullanmadı.

O da bir şey mi arkadaş,ben bugün birçok gazete yazarlarının maç yazılarına baktım.Ben bu kadar satılık medya görmedim.

30 dk. dengeli oyun oynandı kabul ama 30'dan 100'e kadar biz resmen tek kale oynadık.Golden sonra skoru korumak için geriye çekildik büyük hataydı kabul.Ama fb 2 pas yapamadı,aldıkları topu sisirdiler zaten semih-gökhan-melo her uzun topu aldı.

Yazarların maç yazılarına baktığımda yazdıkları seylere inanamadım.Herhalde bizim 120 dk. boyunca tek kale top oynamamızı bekliyorlar.Herhalde fb kalesine 34 şut biz atmadık.Herhalde fb ilk kornerini 100.dkde kullanmadı.

Hani tercihen o gazeteleri okumayabiliriz, o saçma sapan ne olduğu belli olmayan cahil insanları okumayabiliriz de abi bir maç zevkimiz var ve alenen pohpohlanan bir Fenerbahçe var. Rezillik. Taraftarlarına hoş göstermek için nasıl da çabalıyorlar, ilginç. Ama bizim transferler her daim " FOS ". Drogba gibi bir futbolcuya yakışmıyor, egoist davranıyor dedi, Sneijder hiç iyi oynamıyor vs. dedi. Bir sürü göz boyayıcı laflarla gene aciz Fenerbahçe taraftarını kandırmayı başardılar. Kupayı alsalar, Şampiyonlar Ligi Finali hayal değil bu futbolla derlerdi.

arda meselesi sıktı artık başkan almayacaz dedi daha ne uzatıyor medya anlamış değilim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt