Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 6.111
- 2.040
- 2.248
Şu siyasetçiler bir uzak dursunlar.
nerdeeee artık her maçta en önde onlar var, dün görmedin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu siyasetçiler bir uzak dursunlar.
Stadların ismine bile RTE gibi saçma salak gereksiz isimler veriliyorsa karışmaması mümkün değil
Alves'in kırmızı kart yediği pozisyonda, Melo'nun düşer düşmez hakeme koşusu beni kopardı resmen
Hakeme, Alves düşürdü yanlışlık olmasın der gibi koşusu vardı
Dün çok iyi oynadı Melo..
o pozisyonda ilk önce ben hakeme sövüyordum,neden avantaja bırakmadı,gole gidiyorduk diye.Sonra bir baktım faulü yapan alvesmis kırmızıyı gördü.![]()
Melo yere düşüp kalkması bir oldu ve hakeme öyle bir koşusu vardı ki, dedim birisini kesin dövecek
Adam çok akıllı, hemen Alvesi gösterdi ve kırmızı çıktı.
Büyük bir ihtimalle konuşmussunuzdur bunu ama ben yinede söylemeden geçemiyecem,
Yorumcular zaten rezidi de , şu spiker kimdi Allah aşkına
Drogba gol atıyor adamda çıt yok, 5 s sonra Drogba gol deyip sustu ya adam, sanırsın masanın altına çekilip ağladı.
Zaten hiç bir pozisyonun tekrarını vermediler.
Birde Drogba'nın gölüne, yere çarptığı için gol oldu dedi ya birisi deli oldum.
Yalnız Drogba'nın kafası normal bir oyuncunun ayak şutundan daha hızlıdır![]()
Dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Fenerbahçe futbolcularını her daim övgü ile bahsettiler, her daim ama. Galatasaraylı futbolcularıysa sürekli eleştirdiler, sürekli değerini düşürttürmeye çalıştılar. Eboue paso Drogba dendi, bir sürü saçmalık.
O da bir şey mi arkadaş,ben bugün birçok gazete yazarlarının maç yazılarına baktım.Ben bu kadar satılık medya görmedim.
30 dk. dengeli oyun oynandı kabul ama 30'dan 100'e kadar biz resmen tek kale oynadık.Golden sonra skoru korumak için geriye çekildik büyük hataydı kabul.Ama fb 2 pas yapamadı,aldıkları topu sisirdiler zaten semih-gökhan-melo her uzun topu aldı.
Yazarların maç yazılarına baktığımda yazdıkları seylere inanamadım.Herhalde bizim 120 dk. boyunca tek kale top oynamamızı bekliyorlar.Herhalde fb kalesine 34 şut biz atmadık.Herhalde fb ilk kornerini 100.dkde kullanmadı.