Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vallah bende yavas yavas büyüye inanmaya basladim acikcasi. ya selcukun posisyonu vardi mesela. 100..yok 1000000000 kere o posisyona girse yine kaleyi tururdu herhalde. yada amrabatin ki posisyonu. delirdim resmen bir yandan bir tarafdan gülme krizine girdim resmen sinirdein :)

Dünki maçın istatisliklerine baktımda bu maçı nasıl 1-0 kazandık hala inanamıyorum.

Gerçi o kadar ezdiğimiz maçta bile fbye yenildik,bu skora şükretmek lazım :)

vallah bende yavas yavas büyüye inanmaya basladim acikcasi. ya selcukun posisyonu vardi mesela. 100..yok 1000000000 kere o posisyona girse yine kaleyi tururdu herhalde. yada amrabatin ki posisyonu. delirdim resmen bir yandan bir tarafdan gülme krizine girdim resmen sinirdein :)

Ya cidden artık gülmeye başladım bende ya, ama bi yandan da deli oluyorum :D Bu gidişle ya kalp hastası olucam ya da tansiyon hastası :D Adamı çıldırtır ya, 7'lik 8'lik olacak maç zor bela 1-0 bitiyor, kaleyi mi okutuyorlar ne yapıyorlar anlamadım ki..

Hakan Balta dün çok mu iyiydi yoksa bana mı öyle geldi.Rüya filan görmüş olabilirmiyim acaba? 1 tane hata yapmadı.Gerçi karşımızda da 101. dakikada kornek kullanmış bir takım var.

Eboue'den daha fazla hücuma katkı vermiş acaba Eboue mi kötüydü yoksa Hakan mı çok iyi oynadı ?Zaten golün de asistini yaptı.İnşallah sezonu bu performansta götürürde yabancı kontenjanında elimiz rahatlar.

Hakan Balta yi zorlayan olmadiki dun kotu olsun.. Kuyt yoktu sahada

fene'in ortasahası iyi değildi ki melo kötü olsun. bir de adama tapanlar var te allahım ya.

Ayrıca fenerin forvetleri iyi değildi ki, niye Muslera iyi oynadı deniyor anlamak mümkün değil.

Fenerbahce´nin defansi iyi degildi ki Drogba iyi olsun. Bide adama Reis muammelesi yapiyorlar. Te Allahim ya

arda için ödenecek parayı takside bölelim atletico madrid gibi..10 milyonunu peşinde verebiliriz.başkana kalmış.

Zaten Drogba iyi olmadığı için fenerin kalecisi mert de iyi değildi ki. Bir de fenerin en iyi oyuncusu seçilmiş. Saçmalık...

Ahaha ironilere koptum, siz çok yaşayın emi .. :)

Hakan Balta değil ki FB'nin kanadı sağ olsun

54339_3.jpg

Valla abi biz ne istatistikler yapıp yenildiğimizi gördük, o yüzden yendiğimize de şükür diyelim :D Johnson'un golüyle yendikleri maçı söylemiyorum bile. Maalesef fener maçlarında böyle bir kara büyü var üzerimizde, bir türlü kurtulamıyoruz şu lanetten.

Dün akşam maçın istatistikleri var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt