Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni bir fenomen cikti

copyright var yorumlarda

Canim sikiliyordu, bi Telegol izleyeyim dedim, yok Burak veda mi ediyor, yok Arda Fenerbahceli mi oluyor? Direk kapattim yine. Hic ugrasamam

Erman Toroglu: onlarda Beckenbauer var sende Demiroren var, birbirlerine cok benziyorlar :DD

yok yav ferda savnur üyeliği gitti forum yenilenince.. mecburen yeni üyelik aldım.ama adımı sergen zeren yapacaklar.

he anladim ozaman

bende senin gibi takiliyorum buraya iste, telegol u az acim dedim adamlarin haberleri olmadigi icin Burak i satmaya kalktilar

suni gundem yaratiyorlar, maci konusan yok

he anladim ozaman

bende senin gibi takiliyorum buraya iste, telegol u az acim dedim adamlarin haberleri olmadigi icin Burak i satmaya kalktilar

suni gundem yaratiyorlar, maci konusan yok

valla ben telegol izlemem hiç..transfere gelince de şu carlinhos gelse yine iyi oluruz.

Muslera

Eboue ----- Chedjou ----- Semih ----- Hakan

Melo -------- Selçuk

Burak/Erman --- Sneijder ------- Engin

Drogba​

an itibarı ile ligde böyle çıkmalı.

Büyü filan demişken, maçtan önceki hafta kanalların birindeki ana haberde, Aziz gol yememek için Cübbeli hoca ile buluşup dua ettirmiş diye bir haber vardı.

Sanırım 90 dk için dua etmiş :)

Büyü filan demişken, maçtan önceki hafta kanalların birindeki ana haberde, Aziz gol yememek için Cübbeli hoca ile buluşup dua ettirmiş diye bir haber vardı.

Sanırım 90 dk için dua etmiş :)

macin 90 dk oldugunu bilip kapatmisdir tv yi hoca herhalde ve duayida kesmisidir :) uzatmaya gide bilir demeye unutmusdur aziz herhalde :DD

macin 90 dk oldugunu bilip kapatmisdir tv yi hoca herhalde ve duayida kesmisidir :) uzatmaya gide bilir demeye unutmusdur aziz herhalde :DD

Aziz: Cübbeli şu takımı bir üflede maçta gol yemesin

Cübbeli: Tamam Azizcim üfledim, maç akşamı sabaha kadar kaleniz kapandı

Aziz: Sağol hocam

Cübbeli: Rakip takımda kimler var

Aziz: Drogba,,,,,

Cübbeli: Aziz, 90 dakika bu büyü tutarsa dua edin siz o zaman:D:D:D

Telegolun manseti "arda turan fenerbahce yolunda."

Ulan arda kim bilir neresiyle guluyodur size.

Arda Turan - Fenerbahçe ve Burak Yılmaz-Fatih Terim gerginliği haberleri çok komik.Bunların Süper Kupa zaferinden sonra ortaya çıkması daha da komik.Eskiden Aziz Yıldırım istifa eder,dönerdi şimdi böyle haberler uyduruyorlar.Gündem yine de değişmiyor: DROGBAAAAAAAAAAAAA

Arda Turan'ı emre belözoğlu zannediyor çakallar arkadaş bunlar evlat olsa eldivenle bile sevilmez o kadar tiksinç herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt