Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda bile gelse hala eksiklerimiz var...

Quaresma bile iyi giderdi kanatb yok cunku yok

Takım kanatsız futbol oynuyor yalnız. Sağda Hamit, solda Amrabat mahvediyor atakları takımın ritmini.

Basın iyice iğrençleşti.İlk başta Burak Yılmaz gidiyor haberleri,sonra Arda olmuyor,Fener 20 Milyon veriyor dedikoduları.Az önce Mehmet Çiftçi'in Twitter'a yazdığı ''Ujfalusi 2 sene yattı,parasını aldı şimdi Prag'a imza attı.Tık yok'' tweeti.Bu sonuncusu resmen nirvana.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Bir kupa kaybettiniz diye bu kadar düşmeyin,gündem değiştirmeyi yemiyor artık kimse.

Benim bildiğim Fatih Terim Gaziantepspor maçında Burak'ı ilk 11'e koyar 3 gol attığını görünce de basına güler geçer :D Geçen sezon devre arasında da aynı şeyler olmuştu bu sezon da oluyor.Amaç belli ama yemezler.

Eboue sağ açık Hamit sağ bek olsun şu anki durumdan daha iyi olur.

♧tapatalk♧

Burak haberleri tamamen kasıtlı yapilmis seyler.

Terim ve Burak bir basın toplantısı yada GSTv de bir röportaj yapsalarda millete bir kapak olsa.

Çıkan haberler tamamen uydurma da olsa heryerde bir şekilde konuşuluyor, bunun onune gecmek icin olayin kahramanlari çıkıp konussa herkes neyin dogru neyin yanlış oldugunu anlar ve takımın huzurunu bozmak isteyenlerede iyi bir kapak olurdu.

♧tapatalk♧

Bizim şu an en çok ihtiyacımız olan tarzda Kampl. Adam geçebilen çok oyuncumuz yok, oyun kilitlendiğinde pek bir şey yapamıyoruz. Oyuncu geçebilecek ve bu sayede boş alan yaratabilecek biri lazım. Kampl'ı sadece Fener maçlarında izledim, çok hareketli iyi bir oyuncuya benziyor. Yabancı sınırı, mevkisinde birçok oyuncunun olması gibi gerçekler karşısında nasıl olur bilemiyorum.

Açıkcası bende başka 1 maçını dahi izlemedim ama 2 maçta bile hayran kalmamak elde değil.

Antep maçında umarım Hamit denen ruhsuzu sahada görmeyiz...Emre Çolak -Engin-Ceyhun-Yekta-Erman aklınıza kim geliyorsa o oynasın ama yeter ki şu adam oynamasın...

Kampl haberiumarım doğrudur Amrabatı gönderip onu alırsak önemli bir iş yapmış oluruz.. Orta sahada çalım atan -adam geçen oyuncumuz yok ne Sneijder ne Selçuk bu meziyette değil .. T

Kampl gerçekten gündemimizdeyse o öyle olması bile hoş almasak bile denemiş oluruz ama sol beke Dossena'yı alacaklarsa Balta oynasın o derece :(

burak bi yere gitmeyecek.heleki o *********************'da bahadır çokişler denilen zat fenerlinin teki bence.pok gibi haber yapıyo hep.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt