Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=8F_nphGmy_w[/media]

Ne asmış be.. Gourcuff reis tiphat:

Sent from my iPhone using Tapatalk

o herif emrenin de menejeri kesin emre ardaya musallat etmiştir bunu. ardaya elli defa dedik şu arkadaş çevreni iyi seç diye. acun emre gibi kulisçiler zamanında iyi kafalamış ardayı.gerçek bi galatasaraylıya yakışmaz bu heriflerle yakın arkadaşlık yapmak.

evet ama ardanin bir sorunu var maalesef. maalesef diyorum cünkü yasadigi dünyada biraz sert olmasi gerekir.

cana yakin. duygusal. basimdan si..git diyemiyor :)

Yahu yazmadan önce okuyup anlamayı öğren. İnsanlara mal diyeceğine cümlenin boldlamadığın kısmını 2-3 kere okusana içinden. Sonra kime mal diyeceksin görelim. Dediğim gibi boldlamadığın kısmı içinden bir kaç kez oku. Hatta sonra o cümleyi tam olarak oku bir kaç kez daha. İdrak et. Sonra da bir aynanın karşısında yine bir kaç kez tekrar et kendi gözlerinin içine bakarak.

sende simdi alinti yaptigin cumleyi guzelce bi oku idrak et ordaki "ihtimal" lafinin ne demek oldugunu bi anla

sonra gel. ben neden o cumle icinde "ihtimal" lafini kullanmisim bi dusun.

o konunun ihtimali bile olmaz artik varsayim bile olmaz. imkansiz.

Umut'a değinmişken,Umut beni çıldırtacak.Deli gibi pres yapmaktan başka işe yaramıyor,o yaptığı preste de rakibe öyle bir kontrolsüz giriyorki hakemler hemen faul çalıyor.

umut cok kötü futbolcu maalesef :( firsatci golcülügü var ama ki okadarda olsun artik. ama bizim seviyemeizde hayata degil. iyi bir anadolu topcusu umut. neyse yedekde sorun cikartmiyor en azindan diyerek bir sey demiyorum ben kendi adima okadar umuta ama oynadigi zamanda deli etmiyor degil. insan her attigi pass kötü olurmu yahu :(

iyide adamı 11 den kesiyosun

sadece şu soruyu cevapla burak diyince aklına ilk ne geliyo ?

Yahu o başka son mesajımda yazdığım şey başka. Sen Burak la ilgili genel fikrimi sor söyliyim;

Ben başından beri Buraktan çok haz etmem. İyi bir golcüdür sadece. Yabancı sınırının olduğu yerde mutlaka kalmalıda. Ama 2000 yılındaki kompakt, yüksek organizasyona sahip, takım olarak oynanan bir futbol bekliyorsan bu Burak la olmaz. Niye; Çünkü Burak al ver oyununda yok, ikili organizasyonları batırıyor, top tutmayı bilmez, stop zaten yok. Ha bol bol gol atar. Bu sezon 30 tane daha atar. Sana yetiyorsa bilmem. Ama bana yetmiyor. Ben takım oyununa bakarım.

Boşuna tartışmayın Burak yedek falan olmaz bu takımda, oynar ve en az 20 golde atar yine. Yeter ki moralini bozmasın, küskünlük olmasın.

Şu an basında inanılmaz bir onun üzerine oynama arzusu var ve bu oyunlara asla gelmemeliyiz. Burak gibi isimlerin en büyük özelliği kırılgan yapılarıdır. Arda da aynı hatayı yaptık Burak'ta yapmayalım.

Drogba en fazla 1 sene daha var ama Burak burada efsane olabilecek bir isim Selçuk ile birlikte. Şu aşamadan sonra en yakın arkadaşı Selçuk olduğu da biliniyorken Burak'ı kaybetmek Selçuk'u da kaybetmek demektir.

Arda gelirse İmparator Arda, Selçuk, Burak, Melo, Sneijder ve Drogba'nın beraber oynayacağı bi sistem üretir

Beklerden biri Türk olcak ama yapcak birşey yok, zaten sezon uzun sıkıntı olmaz

Arda olmazsa en güçlü aday Engin diye düşünüyodum ama Terim düşünmüyor anlaşılan, Erman olabilir derbide güven verdi

umut cok kötü futbolcu maalesef :( firsatci golcülügü var ama ki okadarda olsun artik. ama bizim seviyemeizde hayata degil. iyi bir anadolu topcusu umut. neyse yedekde sorun cikartmiyor en azindan diyerek bir sey demiyorum ben kendi adima okadar umuta ama oynadigi zamanda deli etmiyor degil. insan her attigi pass kötü olurmu yahu :(

Teknik,oyun görüşü,yetenek Umut'da 0.Dedigin gibi Allahtan yedekte durmayı dert etmiyor.

Boşuna tartışmayın Burak yedek falan olmaz bu takımda, oynar ve en az 20 golde atar yine. Yeter ki moralini bozmasın, küskünlük olmasın.

Şu an basında inanılmaz bir onun üzerine oynama arzusu var ve bu oyunlara asla gelmemeliyiz. Burak gibi isimlerin en büyük özelliği kırılgan yapılarıdır. Arda da aynı hatayı yaptık Burak'ta yapmayalım.

Drogba en fazla 1 sene daha var ama Burak burada efsane olabilecek bir isim Selçuk ile birlikte. Şu aşamadan sonra en yakın arkadaşı Selçuk olduğu da biliniyorken Burak'ı kaybetmek Selçuk'u da kaybetmek demektir.

burağın bu takımda olması gerektiğini bizde biliyoruz ama kanatsız iyi oynayamadığımızı da biliyoruz. iki uçlu değnek durumu var

Şahsen arda'yı zerre sevmem ama fenere hayatta gitmez

Bizede ya bu sene ya gelecek sene kesin gelir ve çok büyük güç katar

Ayrıca Arda'nın magazinden o kadar rahatsız olduğunu zannetmiyorum rahatsız olsa Selçuk İnan gibi davranır

Bence Arda'nın dönme sebeplerinden biride; popularitesi burada çok yüksekken orada sıradan olması..

ne yapıyor selçuk.

rahatsız olduğu için gittiği açık. ayrıca popilariteden kasıt sokakta gördüğü futbolcuya uzaylı görmüş gibi davranıp rahatsız etmekse burada yüksek olabilir.

Eğer sakatlığı olmasaydı da Burak alınmayacaktı. Saha dışı faktörlerle de alakası yok. Tamamen taktiksel.

Rakip 10 kişi kalmış, bizde iyiden iyiye yorulmuşuz. Rakip defans rahatlamasın diye Umut un pres gücünden faydalanma amaçlı oyuna alındı. Teknik heyet nasılsa Drogba her türlü koyar diye düşünmüştür.

Yahu o başka son mesajımda yazdığım şey başka. Sen Burak la ilgili genel fikrimi sor söyliyim;

Ben başından beri Buraktan çok haz etmem. İyi bir golcüdür sadece. Yabancı sınırının olduğu yerde mutlaka kalmalıda. Ama 2000 yılındaki kompakt, yüksek organizasyona sahip, takım olarak oynanan bir futbol bekliyorsan bu Burak la olmaz. Niye; Çünkü Burak al ver oyununda yok, ikili organizasyonları batırıyor, top tutmayı bilmez, stop zaten yok. Ha bol bol gol atar. Bu sezon 30 tane daha atar. Sana yetiyorsa bilmem. Ama bana yetmiyor. Ben takım oyununa bakarım.

Serdar kardeş,Burak konusunda ben de aynı görüşteyim.Onu biliyoruz da bu Emre Çolak hakkında görüşlerin nasıl?Ben Emre hakkında çok ümitliydim ama olmayacak gibi.ne diyorsun?

ne yapıyor selçuk.

rahatsız olduğu için gittiği açık. ayrıca popilariteden kasıt sokakta gördüğü futbolcuya uzaylı görmüş gibi davranıp rahatsız etmekse burada yüksek olabilir.

Evet Egosu yüksek insanlar o uzaylı davranışından hoşlanır hergün gazetede olmaktan, herkesin onu konuşmasından hoşlanır..

Selçuk bir şey yapmıyor bende onu söylüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt