Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Hamit i tartışmıyoruz çünkü tartışacak şey yok. Olması gereken belli.

2- Burak sağ kanatta oynasın demek hele de bildiğimiz 4-4-2 nin sağından bahsediyorsanız hiç futbol yorumlamayın bence.

442 oynanmaz zaten bu saaten sonra oynanacaksa 4231 heleki avrupada.

türkiyede oyna cift forvet sakincasi yok ama avrupada saglam bir defanstan

gelinmeli.

Burak'ın oynayabileceği tek yer ileri uç santrafordur ee biz çift santrafor oynayamayacağımıza göre (çünkü beklerimiz ve defansımız zayıf ayrıca ilerideki adamlar yeterince defansa yardım etmiyo) ve ayrıca dünyanın en iyi santraforu bizde olduğuna göre Burak mecburen bu sezon çoğu maça yedek başlamak zorundadır.

avrupanın en iyi 15 forvetinden 2si kadrodayken herhangi biri yedek başlatılmaz.

Bu sezon Drogba-Burak ikilisinin oynadığı hazırlık maçlarında Drogba kadar pres yapmayan Burak kanat oynarken ne kadar beklere yardıma gelir sizce bir de böyle düşünün Burak'ı kanatta oynatmak isteyen renktaşlarım

hadi onuda da gectim. burak da umut gibi ikili mücadelerde faul yapmadan topu kapamaz ve kapamiyor. elerini cok kunlaniyor ikili mücadelerde maalesef. devamli faul yapior sonra sinirleniyor niye caldin hocam düdügü diye.

gercigi bunu eskisi kadar yapmiyor artik dikkat etimde biraz. schalke macindaki atigi golde mesela dikat etti baya yoksa eski burak orda yine faul yapardi höwedese eleri ile.

bizim yaptığmız laf salatası başka bişey değil, yoksa fatih hoca zaten kanatta amrabatı oynatacak, biz yine dellencez. hamit ortasahada banko oynarken engin kulübede oturacak.

Burak'ın oynayabileceği tek yer ileri uç santrafordur ee biz çift santrafor oynayamayacağımıza göre (çünkü beklerimiz ve defansımız zayıf ayrıca ilerideki adamlar yeterince defansa yardım etmiyo) ve ayrıca dünyanın en iyi santraforu bizde olduğuna göre Burak mecburen bu sezon çoğu maça yedek başlamak zorundadır.

burak CLde o golleri atmasa sen görürdün ozaman dünyanin en iyi santraforunu.

ben ne drogbayi ne buragi tartisirim ama su buraga bukadarda haksizlik yapmayin.

su schalke maci aklima geliyor, dünyada bahsediyorsun dünyada kactane santrafor böyle

gol atabilir hele höwedes gibi alman milli takimin savunmacisini cocuk gibi gerisinde birakip.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt