Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
raporlatmam, raporlarim.
Gereksiz üye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
raporlatmam, raporlarim.
o yüzden arda şart.
4-3-3 ün ileri üçlüsünde sabit bir oyuncu olmaz. O üçlü ofansta değişerek oynar. Sağ açık veya sol açık demek değildir.
Messi ne oynuyor ofansın sağında mı solunda mı ortasında mı yoksa heryerinde mi
Gereksiz üye
Yok doğruda benim ölçeğimde Drogba ile Burak arasına 15 den fazla futbolcu girmesi gerek de ondan dedim.
Bence arda dan önce sol-bek şart da bizim yönetim hep lige göre karar veriyorlar avrupa için zaten drogba-sneijder var bir şekilde gideriz diye düşünüyolar heralde
sneijder orda oynamaz solda denendi hic olmadi tek oynayacagi her simdiki mevkisi.
burak CLde o golleri atmasa sen görürdün ozaman dünyanin en iyi santraforunu.
ben ne drogbayi ne buragi tartisirim ama su buraga bukadarda haksizlik yapmayin.
su schalke maci aklima geliyor, dünyada bahsediyorsun dünyada kactane santrafor böyle
gol atabilir hele höwedes gibi alman milli takimin savunmacisini cocuk gibi gerisinde birakip.
engin veya erman tercihim olur benim.
ama "gereksiz üye" deme... bi gün lazim olur
İzlediğinizi nasıl yorumluyorsunuz.
Sneijder 4-4-2 nin solunda denendi.
Benim yaptığım 4-3-3 ün değişken ofans 3 lüsü. Tabi ki sağ açık veya sol açık oynamaz Sneijder
ya abiler ablalar birisi yillarin yasli kurdu drogba öbürü türkiyenin kisitli olanaklarindan kendini olabildikce gelistiren burak,yani demek istedigim cokda insafsiz yerin dibine sokmayalim bu cocugu,burakin yerine tartisicak onlarca futbolcumuz var.
Bütün kanat oyunculara " Winger " denilir. .
Yok 4-4-2´de Winger oynamazmis, daha cok 4-3-3 de oynarlarmis.
Stoper ile " Centre Back " de aynisi.
Burak´dan resmen top tutamayan, süremeyen, pas atamayan, oyun görüsü ve defansa katkisi 0 olan oyuncu yaptiniz.
Trabzon´un Sampiyonluk senesinde gayet iyi oynadi sag kanat´da, bunu sirf 19 gol atti diye yazmiyorum. Arkasinda Serkan Balci diye biri vardi, yani öyle defansi saglam.
Hamit´in takima positif katkisi 0´i zor geciyor. Burak sag kanat´da en iyi tercih olmasada Hamit´den kat kat iyidir.