Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4-3-3 ün ileri üçlüsünde sabit bir oyuncu olmaz. O üçlü ofansta değişerek oynar. Sağ açık veya sol açık demek değildir.

Messi ne oynuyor ofansın sağında mı solunda mı ortasında mı yoksa heryerinde mi

sneijder orda oynamaz solda denendi hic olmadi tek oynayacagi yer simdiki mevkisi.

ya abiler ablalar birisi yillarin yasli kurdu drogba öbürü türkiyenin kisitli olanaklarindan kendini olabildikce gelistiren burak,yani demek istedigim cokda insafsiz yerin dibine sokmayalim bu cocugu,burakin yerine tartisicak onlarca futbolcumuz var.

Bence arda dan önce sol-bek şart da bizim yönetim hep lige göre karar veriyorlar avrupa için zaten drogba-sneijder var bir şekilde gideriz diye düşünüyolar heralde

bence bekten önce kanat şart hatta mümkünse 2 tane. şu yabancı sınırı olmayacaktı ki şu takım avrupada yarı final görürdü.

burak CLde o golleri atmasa sen görürdün ozaman dünyanin en iyi santraforunu.

ben ne drogbayi ne buragi tartisirim ama su buraga bukadarda haksizlik yapmayin.

su schalke maci aklima geliyor, dünyada bahsediyorsun dünyada kactane santrafor böyle

gol atabilir hele höwedes gibi alman milli takimin savunmacisini cocuk gibi gerisinde birakip.

Ben Burak'ı kötülemedim hocam yanlış anlamışsınız ama siz de kabul edin bu takım çift santraforlu oynayamıyor ben Drogba-Burak kıyası yaptım ee o zaman da kimin banko oynayacığı çok açık

ne umut varmış beyler sizde yahu :D ben transfer felan beklemiyorum olursa son dakika furkan özçal terk bir transfer olur

Bütün kanat oyunculara " Winger " denilir. .

Yok 4-4-2´de Winger oynamazmis, daha cok 4-3-3 de oynarlarmis.

Stoper ile " Centre Back " de aynisi.

Burak´dan resmen top tutamayan, süremeyen, pas atamayan, oyun görüsü ve defansa katkisi 0 olan oyuncu yaptiniz.

Trabzon´un Sampiyonluk senesinde gayet iyi oynadi sag kanat´da, bunu sirf 19 gol atti diye yazmiyorum. Arkasinda Serkan Balci diye biri vardi, yani öyle defansi saglam.

Hamit´in takima positif katkisi 0´i zor geciyor. Burak sag kanat´da en iyi tercih olmasada Hamit´den kat kat iyidir.

Burak bence su an dünyanin en iyi sprinter bitirici forvetidir. türk oldugundan dolayi kücük görüyoruz bence . bunu tartismam ben bile. ondan daha iyisi yok ama eksikleri de yok diyemeyiz maalesef. hele hele oynamak istedigimiz oyun sabllonunda eksikleri bariz cekilde ortaya cikiyor.

ama golcülügüne ve sprint özeligine kimse la edemez bencede. bir torres vardi ki oda söndü son yilarda az cok.

Edit: bu arada burak 30-31 yasina girsin onunda havasi söner bence. yavasladigi an itibaren etkisi kaybolur. yani önünde iyi bir 2-3 senesi daha var.

bu süre icinde ya drogbadan bir seyler kapacak teknik anlamda.top saklamasinda ve saire yoksa anadolu kulüpte bulur kendisini.

İzlediğinizi nasıl yorumluyorsunuz.

Sneijder 4-4-2 nin solunda denendi.

Benim yaptığım 4-3-3 ün değişken ofans 3 lüsü. Tabi ki sağ açık veya sol açık oynamaz Sneijder

4 3 3te sneijdere göre bos dizlis en iyisi bir fovet oynayacak önünde 2 tanede kanat.

ozaman görün siz futbolu onu sadece sol tarafatan görebiliyoruz su an ambrabat yine hiziyla birseyler yapiyor

ama hamit ölü oldugu icin sneijderi sag tarafa calistiramiyoruz.

ya abiler ablalar birisi yillarin yasli kurdu drogba öbürü türkiyenin kisitli olanaklarindan kendini olabildikce gelistiren burak,yani demek istedigim cokda insafsiz yerin dibine sokmayalim bu cocugu,burakin yerine tartisicak onlarca futbolcumuz var.

Abi sistem tartışıyoz oyuncu değil yoksa Burak tartışılacak oyuncu mu Türkiye şartlarında

--------------burak---------drogba---------------

--erman------------------------------amrabat----

------------------------snejder-------------------

-------------selçuk-------------------------------

----------------------melo------------------------

--------------------------------------------------

------hakan----------semih------------eboue------

---------------------------------------------------

---------------------muslera-----------------------

şimdi bu kadro 3-5-2 oldugu için oynıyamaz mı?

yada bu kadroyu ligde rize mi yener konya mı yener beşiktaş mı yener fener mi yener tsl kim yener

kasımpaşa mı yener ?

demekki hem buraklı hem drogbalı hem snejderli hem kanatlı HEM HAMİTSİZ kadro kuruluyomuş

Bütün kanat oyunculara " Winger " denilir. .

Yok 4-4-2´de Winger oynamazmis, daha cok 4-3-3 de oynarlarmis.

Stoper ile " Centre Back " de aynisi.

Burak´dan resmen top tutamayan, süremeyen, pas atamayan, oyun görüsü ve defansa katkisi 0 olan oyuncu yaptiniz.

Trabzon´un Sampiyonluk senesinde gayet iyi oynadi sag kanat´da, bunu sirf 19 gol atti diye yazmiyorum. Arkasinda Serkan Balci diye biri vardi, yani öyle defansi saglam.

Hamit´in takima positif katkisi 0´i zor geciyor. Burak sag kanat´da en iyi tercih olmasada Hamit´den kat kat iyidir.

bunu anlatmaya calisiyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt