Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zarar etmeyiz zaten, ben kar peşindeyim. Arda ile birebir takas etsek muazzam olur.

35 yaşındaki drogbaya emanet mi edeceksin takımın tüm atak gücünü, hani ufak bi sakatlık olsa göçer tüm takım.

oyuncu satmak her zaman kar etmek değildir, oyuncuyu takımda tutarak da kar edersin.

ardayı 12,5a sattık ve zarar ettik, yerini doldurmak için aldığımız riera ve amrabata verdiğimiz para ardadan kazandığımızdan çok daha fazla. o yüzden iyi oyuncuyu takımda tutmak da kardır bana göre. eğer burak satılacaksa ederi 40 milyon eurodan aşağı olmamalıdır çünkü o boşluğu kapatmak için o paraya yakın bi para harcarız.

Bütün kanat oyunculara " Winger " denilir. .

Yok 4-4-2´de Winger oynamazmis, daha cok 4-3-3 de oynarlarmis.

Stoper ile " Centre Back " de aynisi.

Burak´dan resmen top tutamayan, süremeyen, pas atamayan, oyun görüsü ve defansa katkisi 0 olan oyuncu yaptiniz.

Trabzon´un Sampiyonluk senesinde gayet iyi oynadi sag kanat´da, bunu sirf 19 gol atti diye yazmiyorum. Arkasinda Serkan Balci diye biri vardi, yani öyle defansi saglam.

Hamit´in takima positif katkisi 0´i zor geciyor. Burak sag kanat´da en iyi tercih olmasada Hamit´den kat kat iyidir.

Yanlisin var.

Football_positions.png

35 yaşındaki drogbaya emanet mi edeceksin takımın tüm atak gücünü, hani ufak bi sakatlık olsa göçer tüm takım.

oyuncu satmak her zaman kar etmek değildir, oyuncuyu takımda tutarak da kar edersin.

ardayı 12,5a sattık ve zarar ettik, yerini doldurmak için aldığımız riera ve amrabata verdiğimiz para ardadan kazandığımızdan çok daha fazla. o yüzden iyi oyuncuyu takımda tutmak da kardır bana göre. eğer burak satılacaksa ederi 40 milyon eurodan aşağı olmamalıdır çünkü o boşluğu kapatmak için o paraya yakın bi para harcarız.

Yıldırım yordun beni. Daha senin kadar uçuk Burak hayranı görmedim. 40 milyon nedir

O dediğini en iyi Sneijder yapar

verimi düser. Sneijder forvet arkasai oynatmamak demek, Sucuk alip, sadece onu pisirmek, yumurta katmayarak demek. bi eksik olur, tam verim alinmaz.

Burak sol acik da oynar. onda top ile cizgi ye gitmesini istemicez. defanslari arkasina kosu yapip( AMC oyniyan SNeijder pasi vericek)...ve sag ayai ile plase vurus ile got atmak.

Objektif ol biraz. Adam piyasanın nirvanasını yaptı. Türklükle falan alakası yok

ederi evet tavan yaptı ama alınmamasının en büyük nedeni türk olması.

sen avrupada bi takımın hocası olsan ve bi türk oyuncu gelse önüne ilk ne yaparsın, türkler avrupada ne yapıyo ona bakarsan. sonuç ne 1-2 istisna dışında 1-2 senede hepsi ülkelerine geri dönmüş. e ne diye alacaksın o zaman türk oyuncuyu, o kadar para verir misin.

burakın ismi burakinho olsaydı ve aynı performansı gösterseyd, sırf brezilyalı diye en az 40 milyon eurodan satardık, ama türk diye sırf türk furbolcusunun ne yapar belirsizliğinden zaten adam 15den fazla vermiyo.

arkadaş 2 sene önce oynatacak adam bulamıyorduk şimdi o kadar adam var ki kaliteli beğenmiyor gönderiyor vs işler yapıyoruz gülsek mi ağlasak mı

burakin yasi 27 mi simdi ?! özeligin merkezi nerden kaynaklaniyor ?! hizi ve son vurusulari. hizi ilede kendisine alan kazandiriyor son vurusunu yapa bilmesi icin.

eee hizini kac yas gibi kaybeder ?! 30-31 gibi baya kaybetmis olur hizini normalde. 15 degilde 20 -25 milyon veren olsa satardim bende buraki acikcasi gidip ardayi alirdim ve monte ederdim.

burak top teknigini gelsitrmese 3-4 sene sonra 5 para etmez.

ardanin iki sene sonra hamit gibi olmayacagi ne malum?ki ardanin göbeklenmeye müsait bir vucud yapisi var.

ederi evet tavan yaptı ama alınmamasının en büyük nedeni türk olması.

sen avrupada bi takımın hocası olsan ve bi türk oyuncu gelse önüne ilk ne yaparsın, türkler avrupada ne yapıyo ona bakarsan. sonuç ne 1-2 istisna dışında 1-2 senede hepsi ülkelerine geri dönmüş. e ne diye alacaksın o zaman türk oyuncuyu, o kadar para verir misin.

burakın ismi burakinho olsaydı ve aynı performansı gösterseyd, sırf brezilyalı diye en az 40 milyon eurodan satardık, ama türk diye sırf türk furbolcusunun ne yapar belirsizliğinden zaten adam 15den fazla vermiyo.

Evet Türk olmak eksi puan ama senin bahsettiğin kadar da değil kusura bakma

sat buraki 20 ye al ardayi madrid ile hic ugrasmadan direk kur kadronu...

796208_Galatasaray_SK.jpg

bu kadro iyi is yapar. drogba da giderse seneye sadece forvet al üst düzeyde dzeko misali tamamdir. AB konusu serbest olursa nani mi alirsin sag aciga yoksa shakiriyimi bilmem neyimi onuda yönetim düsünsün :)

alin size sampionlar ligi kupasina aday ola bilecek kadro :DD

hepsi topla iyi. set oyununa bire bir hepsi siritmadan oynaya bilir bence. türkish barca style olur artik :)

benim yaptıgım 3-5-2 de böyle olsun o zaman

hiç olmadı hakan-semih-zan yap hacı neyin derdi

sadece oraya bakma bana deki bu kadro süper ligi alamaz yada alır yada su takıma her türlü yenilir?

kanattaki oyuncuların. Yani bekleri koyduğunu varsayalım. Ciğerli oyuncular olmalı. komple kullanmaları lazım sağı ve solu. ileri geri. 3-5-2'nin top rakipteyken geri dönüşü 5-3-2'dir. kanatta ki bekler savunmaya çekilir. Eğer söylediğim gibi yapılırsa yenecek takım yok gibi olur bizi. (Türkiye için). Bu şablona uygun oyuncular olmalı elinde. 3-5-2'i yarım oynayamazsın. Tam randımanlı oynamak lazım. Aksi durumda elek olma ihtimali oldukça yüksek.

arkadaş 2 sene önce oynatacak adam bulamıyorduk şimdi o kadar adam var ki kaliteli beğenmiyor gönderiyor vs işler yapıyoruz gülsek mi ağlasak mı

2 sene önceye mi dönek. Süreç böyle. İyiyi bulduysan daha iyisini arayacaksın.

Bu gelişimi gösteremediğin için 2001 den 2011 e kadar süründün ya.

Arif Ulu

Orasi öylede Winger dedigin kanat oyuncusudur.

Iyi bi sol kanat oyuncusu hem "Left midfielder"´in defans görevlerini + "Left Winger"´lerin ofansa katkisini saglar.

Bu tür ayirmalari bi teknik direktör hic takmaz. Antrenörlük lisans´ini yaparken böyle oyunlara yönelik düsüncelerini ögrenmiyorsun.

Yıldırım yordun beni. Daha senin kadar uçuk Burak hayranı görmedim. 40 milyon nedir

burak hayranlığı ile ne alakası var ya, yazdığımı okumamışsın ki.

futbolcunun ederi sadece o anki değeri değildir diyorum ben, onun yerini doldurmak için harcayacağın parayı da hesaba katacaksın. adı burak olmuş, ali, veli olmuş fark etmez.

ardayı 12,5a satık. yerine aldığımız rieraya 12, amrabata 12 milyon euro ödeyecek miyiz evet, e ne oldu. arda transferinden bildiğin 12 milyon euro zarardayız. ve hala yeri dolmadı, bide geri alırsak o zararın üzerine o rakamı da ekle.

burakın bugünkü değeri 15 milyondur en fazla, üstteki bi mesajda yazdım kendimce sebebini. sattın diyelim, hadi o çapta forvet alayım dedin, illaki arda örneğinde olduğu gibi 1-2 deneme yapacaksın. 15e sattığın burağın yerini doldurmak için 40-50 milyon euro harcayacaksın. e bal gibi o adamın değeri 40 milyon olmalı o zaman.

kanattaki oyuncuların. Yani bekleri koyduğunu varsayalım. Ciğerli oyuncular olmalı. komple kullanmaları lazım sağı ve solu. ileri geri. 3-5-2'nin top rakipteyken geri dönüşü 5-3-2'dir. kanatta ki bekler savunmaya çekilir. Eğer söylediğim gibi yapılırsa yenecek takım yok gibi olur bizi. (Türkiye için). Bu şablona uygun oyuncular olmalı elinde. 3-5-2'i yarım oynayamazsın. Tam randımanlı oynamak lazım. Aksi durumda elek olma ihtimali oldukça yüksek.

yalnız avatarla birlikte yorumlar bomba :)

hocam bence hiç takılma ben yazdım kadroyu, dediğin gibi ciğer lazım oda amrabat ve ermanda var zaten ilk yarı tam randıman yapsa herkes, en aşşağı 3 farklı biter 45 dakika

ardanin iki sene sonra hamit gibi olmayagi ne malum?ki ardanin göbeklenmeye müsait bir vucud yapisi var.

hamit hic bir zaman arda gibi olamadi ki. ona bakarsak selcuk sneijder bilmem kimlerde hamit gibi ola bilir. arda fatih hocanin elinde oldugu sürecede öyle göbek yapamaz bence kolay kolay. scot piri meslegi biraksin söylerim.

ardadaki teknik hamite hic bir zaman olmadi dogruya dogru. oyun zekasida cok daha yüksek ardanin. hamitin artilari ise posisyon almasini iyi biliyor disiplinli ve sut özeligi yüksek.

2 sene önceye mi dönek. Süreç böyle. İyiyi bulduysan daha iyisini arayacaksın.

Bu gelişimi gösteremediğin için 2001 den 2011 e kadar süründün ya.

süründük kelimes yanlış olmuş gardaş sportif olarak hiç de sürünmedik adnan pılat rezaleti dıışnda ki kaç da şampiyonul oldu mesela ben geretsli sezondan aldıığım zevki hiç bir sezondan almadım geçen sezonda dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt