Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hollandali spiker Sneijdere bişey soylemek istermisin dedi..

Ben ona mayis ve temmuz aylarinda soyliyecegimi soyledim dedi.

Fit ve form duzeyi iyi oldugunda ben zaten onu cagirmak zorundayim dedi ama dedi bugun v/d vaart vardi dedi oda gayet formda dedi ve dedi Maher, van Ginkel, Wijnaldumde var dedi.. Su son 3 bebeyi Wes ile bir tutuyo pislik herif

Tap'a Talk

altunterim arda bitti demiş

g1y59.gif

Hollandali spiker Sneijdere bişey soylemek istermisin dedi..

Ben ona mayis ve temmuz aylarinda soyliyecegimi soyledim dedi.

Fit ve form duzeyi iyi oldugunda ben zaten onu cagirmak zorundayim dedi ama dedi bugun v/d vaart vardi dedi oda gayet formda dedi ve dedi Maher, van Ginkel, Wijnaldumde var dedi.. Su son 3 bebeyi Wes ile bir tutuyo pislik herif

Tap'a Talk

ben sorumun cevabini alamadim!!

irkci yazmisin ,ne alakasi var?

Türkiye'de olduğu için ön yargılı buradaki çoğu Hollandalı ve başta antrenörleri

Tap'a Talk

Öyle düsünebilirsin ama Kuyt meselesi de var. Eger gercekten öyle olsaydi Kuyt'u da almazdi. Ve öyle bakarsan adam sonucta haksiz da degil, ve Sneijder bunu kendisi de biliyordur. Sneidjer dedigin son senelerde büyük bir düsüs yasadi ve yeni yeni toparlamaya basladi (Van Gaal bunun bilincindedir, ama daha fazla calismasini istiyor belki). Ve Sneijder milli takim'a geri cagirilmak icin elinden geleni yapacaktir, ve en cok faydalanan biz olacagiz.

beyler bence artık arda transferi konusu kapanmalı gelmeyeceğini hepimiz biliyoruz

daha mantıklı transferlere bakmak lazım

bruma veya carlinhos gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt