Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=4xS3TIa2gSQ[/media]

Buse Terim djliye baslamis :D

Fil disi sahili macina geldim simdi. Afrikalilar drogbamizin galatasaray formalarini giyinmisler. Acayip duygulandim.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=4xS3TIa2gSQ[/media]

Buse Terim djliye baslamis :D

Seni hep en güzel kadinlar bölümünde görüyorum benden sana bir resim gelsin bakalim hosuna gidecek mi?favorimdir:):)

wallpapers-dcd-adriana-lima-celebrities-female-1280x1024.jpg

onun demesi ile oyuncu gelecekse hiç gelmesin daha iyi, sırf feridun inat

#direnvetransferyapmagalatasaray :)

vallah hic belli olmaz. belki hic birisinide almaya biliriz. supriz olmaz benim icin son 2 macdaki hakan.B yi izledikden sonra.

bruma konusuda bence baya zor transfer.

vallah hic belli olmaz. belki hic birisinide almaya biliriz. supriz olmaz benim icin son 2 macdaki hakan.B yi izledikden sonra.

bruma konusuda bence baya zor transfer.

bruma gelecek yazın bir yere.

arda turan-carlinhos filan hikaye..

sırf bizimkiler söylese haytta inanmazdım ama adamın avukatı bile diyor 3-4 takımdan biriyiz isteyen...

bruma gelecek yazın bir yere.

arda turan-carlinhos filan hikaye..

sırf bizimkiler söylese haytta inanmazdım ama adamın avukatı bile diyor 3-4 takımdan biriyiz isteyen...

o saydigi takimlardan en güclü aday bence biziz ve psv eindhoven belki. real madridi saymiyorum cünkü orda forma sansini zor yakalar. semih sentürk gibi olur giderse büyük ihtimalde ilk 2-3 senesinde. bizde ama direk oynar daha cabuk gelisim göstere bilir.

o saydigi takimlardan en güclü aday bence biziz ve psv eindhoven belki. real madridi saymiyorum cünkü orda forma sansini zor yakalar. semih sentürk gibi olur giderse büyük ihtimalde ilk 2-3 senesinde. bizde ama direk oynar daha cabuk gelisim göstere bilir.

real madrid isterse-chelsea isterse alır bu kadar zor değil, para mevzusu olduktan sonra. yoklamışardır sadece.

psv filan gitmez...

bruma drogbaya 1-2 asist yapsa akşama tüm dünya basınında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt