Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her ikisine de yol vermeliyiz , eğer kulüp hukukçularının beklentileri çıkarsa ve sınır olayı halledilirse zaten yabancı sol bek takviyesi kesinlikle gelecektir , halledilmezse de Rize'den Oğuzhan Berber'i veya başka bir isimi alıp deneyebiliriz sol bekte olmadı o gelen isim Hakan'ın yedeği olur en azından ligde rahat rahat götürür Hakan diye düşünüyorum.

Bana kalsa Engin-Erman-Yekta kim varsa denerim sol bekte, Terim'in hala denememiş olmasını da hayretle karşılıyorum, özellikle Ergün-Davala gibi isimleri bek oynatmış biri olarak.

Capoue 11 milyon €'ya Tottenham'da. Bu sene Aubameyang-Capoe transferlerini yapsak final hedefleyebilirdik. İnşallah 3-5 sene içinde bu tarz transferler yapacak konuma geliriz.

Fransa pazarını etkili kullanmak lazım gerçekten çok iyi oyuncular çıkıyor , hem genç , hem yetenekli , hemde sertlik ve mücadele açısından bizim ligde sıkıntı çekmeyecek oyuncular.

Zaten oralardan yetişen oyuncuların kolay kolay mental sıkıntısı olmuyor , mental sıkıntıları olanı futbolcu yapmıyorlar zaten artık Avrupa'da kolay kolay.

Bana kalsa Engin-Erman-Yekta kim varsa denerim sol bekte, Terim'in hala denememiş olmasını da hayretle karşılıyorum, özellikle Ergün-Davala gibi isimleri bek oynatmış biri olarak.

Oda beklemede şuan lig uzun bir maraton illa ki deneyeceğini düşünüyorum ben , şu kesin ve nihai kararı bekliyoruz gibi yabancı sınırı ile alakalı.

İnşallah Terim de bu iki dizilişten biriyle çıkar sahaya. Ben öyle olacağına inanıyorum, Burak'ı oynatmamasının sebebi bence fenere karşı garanti galibiyet istemesiydi. 1-0 olsun bizim olsun. Ayrıca Burak sakatlıktan yeni çıkmıştı.

hiçbir teknik direktör burak gibi birini durup dururken oyuna almamazlık yapmaz, burak gitsin diye tavır almış olsa bile yapmaz, ucunda kupa ve kendi prestiji de var sonuçta. bazıları kasıtlı veya değil öküz altında buzağı arıyolar sadece.

Aslinda taraftarin kizdigin konu da sadece bu. 3 aydir bu meseleyi halletmeleri lazimdi. Hala bunlarla ugrasiyoruz

Culio bile daha yeni gitti

tüm mesele yabancı sınırının değişeceğini düşünüyodu bizim yönetim, o yüzden bunların gönderilmesi konusunda acele edilmedi. şimdi değişmediğini görünce apar topar bişeylere başlandı, mahkeme başvuruları veya istenmeyenlerin gönderilmesi gibi.

bu mahkeme başvurularını daha geçen sezon yapsaydık ya. transfer konusunda eleştiremem, ama bu planlama konusunda acemice davranıldı.

tüm mesele yabancı sınırının değişeceğini düşünüyodu bizim yönetim, o yüzden bunların gönderilmesi konusunda acele edilmedi. şimdi değişmediğini görünce apar topar bişeylere başlandı, mahkeme başvuruları veya istenmeyenlerin gönderilmesi gibi.

bu mahkeme başvurularını daha geçen sezon yapsaydık ya. transfer konusunda eleştiremem, ama bu planlama konusunda acemice davranıldı.

Karşımızdaki şikecilerin, o yıldırım itinin neler yapabileceğini daha yeni anlıyor yönetim. Alper'i 5 ön liberolu kadroya 9-10 milyon € ödeyerek alacağını, sırf biz güçlenmeyelim diye kendi zararlarına olmasına rağmen 6+0+4'ü savunacağını, böyle mallıklar yapacağını tahmin edemediler.

Bizim takım 4-3-1-2 oynamaya müsait değil mevcut şartlarda en iyi 4-4-1-1 oynarız. Tek forvet Drogba Burak yedek olmalı sağ kanat falan değil.

4-2-3-1 oynamaya da o kadar müsait degil kadromuz bakmayin. Kanatlarimiz cok kötü.

Hadi Amrabat biraz idare etti de, istedigimiz sonuclari aldik. Bide saglam kanatli Galatasarayi düsünün.

takımda 1 tane bile kanat yokken 4411 nasıl oynarız? burak yedek otursun lafı da ayrı bi durum.

Geçen sezon 4-5-1'e döndüğümüz her maç daha iyi oynadık en çöp kanatlarla bile. Elinde Sneijder gibi adam var Amrabat'ı bile nasıl oynatıyor 1 sağlam kanat transferiyle çok daha iyi oluruz olmasa bile 4-4-1-1 taktiğini oynamalıyız.

Fener maçında son 6 ayın en sıkıcı ve kötü futbollarından birini oynadık. Buna rağmen, bizim ilacımız tek forvet diye ısrar edenleri anlamak mümkün değil.

Burak'ı Muslera'dan önce yazarım bu takıma ben, Drogba ile birlikte. Terim umarım saçmalayıp takımın huzurunu bozmaz. Burak'ı ya satın ya oynatın kardeşim. Bizim 20-25 milyon €luk oyuncuyu kenarda oturtma lüksümüz yok.

Muslera

Eboue Semih Gökhan Balta

Melo

Selçuk Amrabat

Sneijder

Burak Drogba

olmalı kadro Antep maçında.

sene başında yapılan süper kupa maçıyla kıyaslayamazsın zaten sezon başı kampta kondisyon bindirdiler tüm oyunculara 3-4 hafta sonra tam kondisyonumuzu buluruz ayrıca muslera ilk yazılır bu takımda NET....

TEMPOSUZLUK bURAK'IN OLMAMASINDAN değil kanat oyuncularımızın ve hızlı orta saha oyuncularımızın olmamasından kaynaklanıyor.....4-2-3-1 olmalı sistemimiz 4-3-1-2 ile avrupada hiç bir şey yapamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt