Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dany'nin nesi iyise, tipik Fatih hoca torpil transferi. Dany ve Hamit gecen sezon neredeyse her macta oynadi. Su ikisi tamamen kesik yedigi anda Galatasaray +10 puan alir.

Mersin, Elazig maclarinda bile siritan Dany'nin yetersizliginden dolayi stoper aldik hala Dany Dany Dany diyor hoca.

Hoca oyuncu seçimlerinde hata yapıyor. Sonra yaptığı hataların üzerine giderek daha fazla hata yapıyor. Ne Dany ne Gökhan zan Galatasarayın stoperleri değiller. Hamit iyi bir alternatif olabilir. Çoğu kişinin niye alındığına anlam veremediği Erman bile Hamitten daha fazla katkı verir bu takıma.

Muhabbet etmek icin transfer edelim bari su Eren Güngör´ü :D Valla cok daraldim bu dönem.

Yarin macar baslasin da günlerin bi zevki olsun

Valla Burak ya oraya alisacak, yada yedek kalacak, yada satilacak. Baska alternatif yok.

Ben Fatih Terim´in Burak´i mutlaka ilk 11´e monte edecegini düsünüyorum satilmazsa.

Zaten Drogba ile yer degistirerek oynarlar, kaldi ki o bölgede de Hamit´ten kötü olamaz Burak.

Satalim, yerine Derdiyok´u alalim diyoruz, isyan cikiyor. Sag kanatta oynasin diyoruz, isyan cikiyor :)

Forvet oynasin madem o zaman. E Drogba ne olacak diyorlar bu sefer :) Ikiside yedek kalacak adam degil.

e haklısın Brak yedek kalmaz 4-3-1-2 devam ederiz o zaman en mantıklısı o ama Avrupada tek forvete dönebiliriz belki

Hoca oyuncu seçimlerinde hata yapıyor. Sonra yaptığı hataların üzerine giderek daha fazla hata yapıyor. Ne Dany ne Gökhan zan Galatasarayın stoperleri değiller. Hamit iyi bir alternatif olabilir. Çoğu kişinin niye alındığına anlam veremediği Erman bile Hamitten daha fazla katkı verir bu takıma.

Yerli + bonservisi yoktu; daha ne olsun?

1-1,5 hafta içerisinde belli olacak diye biliyorum Cahit. UEFA'a kadro listelerini ne zmn vereceğimizi bilmiyorum fakat bu tarihten sonra mahkemeden olumlu bir karar çıksa bile transfer yapılmaz devre arası beklenir.

Transfer olmasa da önemli değil ya yeter ki ligde tüm yabancıları kullanabilelim.

Yerli + bonservisi yoktu; daha ne olsun?

Geçen gün bir arkadaşla konuştuk bu mevzuları. Erman kim diye sordu bana. Sivastan aldık dedim. Niye çok mu iyi oyuncu dedi. iyi oyuncu ki almışlar, hem yabancı sınırı var dedim. Yerliler önem kazanıyor. kaç yaşında bu adam dedi. 29buçuk dedim. Bilmem ne yapayım öyle kuralı. Böyle yerli oyuncum olacağına hiç olmasın daha iyi. vs. vs. Şimdi zihniyet bu. Anlatamıyorsun ki. Aydın Yılmaz da senin oyuncun dedim. Onu da bilmem ne yapayım dedi :D

At izi it izine karıştı. Önüne gelen twitter üzerinden transfer duyumu veriyor

bruma için parayı düşünmeye, hatta elmander için düşünmeye hiç gerek yok açıkcası...

emirates cup havada 5-6 geldii, bu fener arsenal elenir birde ordan gelir 4-5 milyon euro. ettimi 11 en az..

9 milyon euro bruma+1,8 elmander ver bu iş bitsin. olursa arda işi zorlanır...

arda-bruma gelir ise burak ı da satabilirler açıkcası. burakın en büyük faydası içeri-defans arası koşularıdır. drogba bunu yapamaz sadece.

burak için tek dezavantaj dünya kupasıda olmayacağı için yaz transfer döneminde arka planlarda kalır, çok iyi bir lig geçirmez ise...

bizim kardeş klüp vardı Reading ,baktın alıcısı yok elde kaldı , verelim gitsin Elmander'i oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt