Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in, Arda geri gelmek icin herseyi yapiyor demesinden sonra Arda icin soylenenleri okuyunca bizim taraftarlari anlayamıyorum.

Arda Galatasaray'in evladıdir ve parçalıyi er yada gec giyecek:)

Yalniz Terim'in konuşmasından sonra daha bi umutlandim:)

♧tapatalk♧

İyi zamanda takıma gelmek istemesi evlatlık göstergesi değildir bana göre.

Orda kazandığının çok daha fazlasını kazanacaktır burda, yani bu şartlarda Galatasaray'a gelmeyi istemek kadar doğal birşey yok. Galatasaray'ın evladı olsun, olmasın birçok oyuncu gelmek için herşeyi yapar zaten.

vallah ibra gibi haberleri yalanlarken bir cümlesi vardi..

" bu tür haberleri yapipda taraftari bosuna ümitlendimeyin " yada öyle bir seydi isde...

Arda yi ama acik acik söyledi hoca. taraftar simdi bosuna ümitlenmez umarim :) Bruma transferi daha kolay bence.

ya biriside orda sol bek sormadi ya neyse :(

s4tc.jpg

kırmızı tişörtlü ozan ipek değil mi dostlar

kucağındaki bayanın yüzü de bir futbolcuya benziyor hem de çok yakından tanıdığımız ama çıkartamadım

vallah ibra gibi haberleri yalanlarken bir cümlesi vardi..

" bu tür haberleri yapipda taraftari bosuna ümitlendimeyin " yada öyle bir seydi isde...

Arda yi ama acik acik söyledi hoca. taraftar simdi bosuna ümitlenmez umarim :) Bruma transferi daha kolay bence.

ya biriside orda sol bek sormadi ya neyse :(

O kadar yabancıdan sonra sol bek Türk olmalı. Türk olacaksa transfer sorsan ne olur sormasan ne olur? Yine en iyisi Hakan yerlilerin arasında. :)

Orda kazandığının çok daha fazlasını kazanacaktır burda, yani bu şartlarda Galatasaray'a gelmeyi istemek kadar doğal birşey yok. Galatasaray'ın evladı olsun, olmasın birçok oyuncu gelmek için herşeyi yapar zaten.

hm.. kötü zamanda da gitmedi ki arda. en kötü dönemde takimdaydi. taraftar medja olsun ona anna afrat küfür ediyordu resmen.

hangimiz sahip cikdi cocuga ?! polat mi sahip cika bildi yoksa o dönemdeki hoca mi sahip cika bildi ardaya?!

en dogru karari vermisdir gidipde o zaman. biraz ülkeden ve medjasindan uzaklasmazi gerekirdi ki toparlandi ve tercüblendi arda artik.

Ardanin da hatalari olmusdur ama kim sahip cikdi soruyorum yine ?! kimse lagulaga etmesin lütfen arda hakinda. bu kardesimiz bizdendir. onu elestirenler hayatlarina bir baksinalr hic mi hata yapmadilar ?!

O kadar yabancıdan sonra sol bek Türk olmalı. Türk olacaksa transfer sorsan ne olur sormasan ne olur? Yine en iyisi Hakan yerlilerin arasında. :)

vallah son 2 macindaki gibi oynasin istirkari cekilde az cok yeter simdilik diyecemde güvenemiyorum hakana ben nedense :( umarim utandirir beni veya benim gibileri

Para için gelecek adam Fener'e gider. Şikeci Aziz bu ego ve hırsla bize 4. yıldızı taktırmamak için, gerekirse bizim önerdiğimizin 2 katını verir alır. Ama Arda bu camianın evladıdır ve para için oraya gitmez. Sokun beyninize yok sokamıyorsanız da huzuru bozmayın içinizde kalsın Arda gelince.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt