Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
İğrenç olmuş.
Çoğu futbolcudan beklenen katkıyı alamazsın bu kadroda.
İleri 4 lü hareketli olacak 4231 e daha yakın bir şekilde. Langırt gibi düşünmemek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İğrenç olmuş.
İğrenç olmuş.
Terim'in, Arda geri gelmek icin herseyi yapiyor demesinden sonra Arda icin soylenenleri okuyunca bizim taraftarlari anlayamıyorum.
Arda Galatasaray'in evladıdir ve parçalıyi er yada gec giyecek
Yalniz Terim'in konuşmasından sonra daha bi umutlandim
♧tapatalk♧
Fatih hoca'yi dinledim, Bruma ve Arda gelmez.
senin yorumları hıncalınkilere benzetiyorum..![]()
vallah ibra gibi haberleri yalanlarken bir cümlesi vardi..
" bu tür haberleri yapipda taraftari bosuna ümitlendimeyin " yada öyle bir seydi isde...
Arda yi ama acik acik söyledi hoca. taraftar simdi bosuna ümitlenmez umarimBruma transferi daha kolay bence.
ya biriside orda sol bek sormadi ya neyse![]()
Hangi konuda?
![]()
kırmızı tişörtlü ozan ipek değil mi dostlar
kucağındaki bayanın yüzü de bir futbolcuya benziyor hem de çok yakından tanıdığımız ama çıkartamadım
İyi zamanda takıma gelmek istemesi evlatlık göstergesi değildir bana göre.
Orda kazandığının çok daha fazlasını kazanacaktır burda, yani bu şartlarda Galatasaray'a gelmeyi istemek kadar doğal birşey yok. Galatasaray'ın evladı olsun, olmasın birçok oyuncu gelmek için herşeyi yapar zaten.
![]()
kırmızı tişörtlü ozan ipek değil mi dostlar
kucağındaki bayanın yüzü de bir futbolcuya benziyor hem de çok yakından tanıdığımız ama çıkartamadım
O kadar yabancıdan sonra sol bek Türk olmalı. Türk olacaksa transfer sorsan ne olur sormasan ne olur? Yine en iyisi Hakan yerlilerin arasında.![]()
İyi zamanda takıma gelmek istemesi evlatlık göstergesi değildir bana göre.
Orda kazandığının çok daha fazlasını kazanacaktır burda, yani bu şartlarda Galatasaray'a gelmeyi istemek kadar doğal birşey yok. Galatasaray'ın evladı olsun, olmasın birçok oyuncu gelmek için herşeyi yapar zaten.