Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben calrinhosu istiyorum daha cok acikcasi ama ondan ziyade...

+0+4 oldugu yerde kalarov mu daha mantikli olur yada calrinhos mu ?

Arda gibi doğrudan kadroya girecek yerli takviyesi olmazsa Hakan Balta ile oynayacağız demektir.Ali Adnan bile tribüne çıkmayı kabul etmedi sonuçta.Bu 2 oyuncu da soğuk bakacaktır o duruma.Alacağımız sol bekin direkt oynayacağını varsayıyorum.

Arkadaşlar ilk önce herkese iyi akşamlar... Elmanderin gitmesine gerçekten çok üzüldüm GS-FB derbisinde bilicanın ayağından topu almak için çaba sarfetmesi ve ayı volkana topu sokması :) bjk maçında son saniyede galibiyeti getiren kafa golü , kadıköy deplasmanda sakatlanmasına rağmen belli bir süre daha sahada takıma faydalı olmak için kalması , şampion olduğumuzda soyunma odasından sahaya sakatlığına rağmen ilk önce gitmeye çalışması ... Bizim taraftar kadar şampiyonluğu hakettin TEŞEKKÜRLER GOLMANDER

Drogba Burak

Sneijder Arda

Selçuk Melo

Hakan Semih Chedjou Eboue

Muslera

Oh yes.​

Seni öpmeye koklamaya doyamadım,

Biri geldi aldı elimden tutamadım.

(Arda)

Umarım Kolarov ile transferi kapatırız.

799135_Galatasaray_SK.jpg

Bu ideal 11

Ligde rotasyon zaten olacak. :ka21:

benim aklimdada aynen boyleydi. boyle bir oyuncuda yararlanmak varken, buragi kesenlere anlam veremiyorum

ELMANDER benim için galatasaray tarihinin en unutulmaz futbolcuları arasında yerini almıştır. Yeni galatasarayın en önemli parçalarından biri olan bu aslan parçası fatih hocaya adeta kendini zorla kabul ettirmiş ve 4-4-2 sistemini oynayabilmemizin en önemli nedeni olmuştur.

Yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası (tıpkı Baroş gibi) eski formuna bir türlü ulaşamayan UluJohan, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi, özellikle ilk yılki unutulmaz golleri ve herşeyden önemlisi adam kere adam karakteri ile bu taraftarın gönlünde taht kurmuş bir isim olarak adını şanlı tarihimize yazdırmayı başarmıştır. Yolu açık olsun...

Arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama yabancı sınırlaması yüzünden bu ayrılığın yaşanması beni çok duygulandırdı ve kendimi yazmaktan alamadım. İyi forumlar...Saygılar...

Bu Bruma'yı sadece videolardan ve U20 Dk'dan görüpde mi hayal ediyorsun ?

Bu Bruma olayıyla ilgili taraftar algısını ben de anlayabilmiş değilim.

U20 dışında bir sahnede izlenmemiş, bu kadar genç bir oyuncunun doğrudan ilk 11 seviyesinde görülüp, çok büyük bir etki beklemek bana biraz fazla geliyor.

Amrabati nerye kimin yerine oynatacakdin bu kadroda ?! brumanin yerin belki. ardayi kesemez amrabat. belki

konter oynamamiz gerekn maclarda amrabati tercih eder hoca ardanin yerine. üstün oldugumuz hic macda ardanin yerinde oynayamaz. ama belki bruma nin yerineö bruma daha tam hazir degil ama 2-3 sene icin muthis oyuncu ola bilir.

Arda yetenek olarak çok iyi oyuncu eyvallah ama Amrabat'ın enerjisi Arda'nın 2 katıdır.

Amrabat fiziksel olarak yıpratır rakibi, Arda'nın pili 60'tan sonra bitiyor genelde.

Elmander :( we fuckin played great the whole season .. Unutmayacağız

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Arda yetenek olarak çok iyi oyuncu eyvallah ama Amrabat'ın enerjisi Arda'nın 2 katıdır.

Amrabat fiziksel olarak yıpratır rakibi, Arda'nın pili 60'tan sonra bitiyor genelde.

Ardayi pek takip etmiyorsun galiba. Madrideki arda ile bizdeki arda arasinda daglar kadar fark var fizik kondisyon anlaminda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt