Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor transfer de Hazar kim ki de ne bilmiş. Kim ki derken ne olduğunu biliyorum ama boş yorum yapıyor senin benim gibi. Takibi bırakalı çok oldu onu çünkü o da bizim gibi hiçbir şey bilmiyor

Düzeltme: Dediğim gibi şimdi baktım bana göre demiş, biliyorum yani insanları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Takip etmiyorum kardeş biri retvet etmiş ordan gördüm.

Diarra + Josue gelirse bu sene şampiyonluk YARIŞINDA olmayız.... :D
diyer takımlar ikincilik yarışına girerler.... :D

yine forum olarak cok heyecanlandik.

diarralar, tioteler havada ucusuyor.

yakindir dursun gercegi yuzumuze tokat olarak bir kere daha vurulacaktir.

Arkadaş ben faydalı topçu istiyorum opsiyonsuz gelsin bize faydası olsun sampiyon etsin isterse sene sonu değeri 70 milyon Euro olsun elimizden kacsin üzülmem. Ben Tolga gibi transferlere yanarım.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Herşeyi bir kenara bırakıyorum iki tane çok çok önemli futbolcumuz var diğerlerinden bağımsız. Birisi Carole diğeri Bruma. İkisine de taraftar olarak ilgi göstermek şart.

Burda bazıları 7 milyona Moussa sissoko yu transfer ediyordu takımı ikinci ligde diye. İnter ve everton görüşmelere başlamış 40 milyon Euro civarında bonservis den bahsediliyor haberiniz olsun :)

Şu carole transferini yapan adam,1-2 oyuncu daha aldırsa ya.

Muslera
Cavanda...Denayer...Serdar...Carole
Lassana...Selçuk
Podolski...Sneijder...Bruma
Niasse

Cenk
Linnes...Semih...Hakan...Emrah
Tolga...Hamit/Donk
Sinan...Josue...Yasin
Eren D.

√ Baya güzel oldu yaw :) ilk 11 de sadece 4 tane abi olur. Gerisi hep genç.

% 10 ihtimal olsa Mehmet Özbek tüm medyaya haber salarak Fransaya gitmez Dursun da dün televizyonlara 2-3 oyuncu alıcaz demez Nazifoğlu da iki gün önce bitirme aşamasında olduğumuz oyuncular var demez bunlar medyayla bu kadar rahat konuşabildiklerine göre transfer bitmiş Diarra h.o.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence de bu sene ümitliyim.özellikle de hocadan.adamaın takım hakkındaki tüm teşhisleri doğru,takımda hangi bölgeye transfer yapılacak,hangi profilde oyuncu alıncak,kimler gitmeli.josue yi aldık sayarsak sağlam bir ön libero ve yedek bir santrafor ile bu yıl yine şampiyonuz.geçen sene başını düşünüyom da en iyi beşinci bitiririz demiştim bu kadroyla,onu bile beceremedik.Allah'tan fazla ısrar edilmedi de kupayı aldık,iyi bir hoca yakaladık.

% 10 ihtimal olsa Mehmet Özbek tüm medyaya haber salarak Fransaya gitmez Dursun da dün televizyonlara 2-3 oyuncu alıcaz demez Nazifoğlu da iki gün önce bitirme aşamasında olduğumuz oyuncular var demez bunlar medyayla bu kadar rahat konuşabildiklerine göre transfer bitmiş Diarra h.o.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Insallah dedigin gibi olur.

Valla Tiote de gelse süper olur ama Lassana gelse bir başka olur.

Seydou Keita bile iş yapardı 36 yaşında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt