Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk taliscaya 25m opsiyon koymus ve baskasi alirsa pay alacaklarmis

Vay arkadas helal olsun...
Bizde anca gonderdigimiz halde maaslarinin yarisini verelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu nasıl iş lan helal olsun valla. adamlar 2 sene faydalanıp bi de başka takıma satılınca para alacaklar nasıl ikna ediyorlar bu takımları şaştım kaldım

görüşmelerden sonuc cıkmayınca bizimkiler sahilde rakı balıgamı gectiler nedir

Şarap tan sonra bir link iyi gider ikinci yarı izleyelim bari. Soğuk nerde bulurum

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Ya aslında varya bizde para bol biz adam gibi yönetilsek şampiyonlar ligi çeyrek final takımı oluruz neden biliyo musun
65 milyon euro maaş bütçesi bak hesap edelim
5 tane süper starın olsun yıllık 5 milyon euro ver =25 milyon euro
18 tane de ilk 11i zorlayacak ideal genç oyuncun olsun 2 milyon euro maaşlı= 36 milyon euro
36+25= 61 milyon euro maaş bütçeli ilik gibi takım oluruz
Para önemli değil paraları kime vereceğimiz önemli bu takımda 5 tane star olsa formaydı kombineydi zaten gelirlerin başarıların uçar neyse...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Prim ve mac başı yıllık yaklaşık 10 m euro oduyorsun vergileride kulüp ödüyor yaklaşık 10 m euro. Maaş olarak 45ten fazla veremezsin

Boşuna di Maria yıllık 24 milyon Euro almıyor Fransa da ordan pay biçin net ne kalıyor eline

Prim ve mac başı yıllık yaklaşık 10 m euro oduyorsun vergileride kulüp ödüyor yaklaşık 10 m euro. Maaş olarak 45ten fazla veremezsin
maç başılar dahil 5 ve 2 milyon euro dedim zaten vergileri de devlet baba siler 4 milyon euro prim için yeter hem gelir ve başarı arttıkça 65 milyon euro sınırını çıkartır zaten uefa

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yillik 2 milyon euro aliyor yani. İyiymiş. her türlü gelir.
Brüt ve vergi içinde değil. Lassanaa nerdeyse beleşe oynuyor olmuş olurdu eğer 4 milyon imza primi almış olmasa.
Düşün diaby türkiye ye gelecek ve net 200 bin Euro ya oynayacak tarih yazarmi

Diyarra medya önüne atılmış bir isim asıl hedef çok daha büyük

Büyük başgan turnayı gözünden vuracak bu sefer

Galatasaraylıları çok büyük sürprizler bekliyor

Valla ben pek muhasebe yapmayı sevmem de twiterda görmüştüm bunu. Bana kalsa en iyi topçular gelsin maliyetine bakmam
Taraftar olarak bizim bunu düşünmememiz lazım zaten ama sağolsun yöneticilerimiz düşünmedikleri ve klüp cezayı yediği için onların yerine biz düşünüyoruz mesela manu taraftarının pogba transferi maliyetinin bizim tolga transferi maliyeti kadar konuşulduğunu düşünmüyorum

Ligue 1 de toplam topçu başı maaş ortalaması 25 bin Euro imiş aylık brüt. Türkiyede kaç merak ediyorum.
Ligue 2 de gelir yetersizliğinden devletten kira yardımı ve çocuk parası alan topçular var yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt