Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar olarak bizim bunu düşünmememiz lazım zaten ama sağolsun yöneticilerimiz düşünmedikleri ve klüp cezayı yediği için onların yerine biz düşünüyoruz mesela manu taraftarının pogba transferi maliyetinin bizim tolga transferi maliyeti kadar konuşulduğunu düşünmüyorum
Yani gelen cebini doldurma derdinde sen her ne kadar küfürde etsen üründe almasan adamlara camiadan tepki yok. Aysal dönemi iyi örnek mesela çevresindekiler cebini iyi doldurdu ama taraftar seviyordu maça gitmem falan diyen yoktu. Taraftar maliyete bakmaz sonuca bakar yıldız getiyor mu başarılı mı nokta en azından ben öyleyim detayına inen renkdaslarda var tabiki

Son düzenleme:
Diarra nerelerdesin diarrrra :D

Bizim için Fransa pazarından iyi bir pazar yok. Ama değerlendiren yok. Adam akıllı çıkarcı torpilsiz komisyonsuz işler yapılsa şimdiye örnek olacak takımlardan biri olurduk

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

ccbfe136fec25375773a86586dea47c8.jpg

Ben fitim...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim için Fransa pazarından iyi bir pazar yok. Ama değerlendiren yok. Adam akıllı çıkarcı torpilsiz komisyonsuz işler yapılsa şimdiye örnek olacak takımlardan biri olurduk

önerdiğim bütün topçular lig 1e transfer oldu:o

Galatasaray'da ön libero arayışlarında gündeme gelen son isim Jordy Clasie oldu.
Ön libero arayışlarına devam eden Galatasaray'ın bir süredir Jordy Clasie için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Geçen sezon transfer olduğu Southampton'da fazla forma şansı bulamayan sezon başında da yerine Bayern'den Höjberg'in gelmesiyle tamamen kulübeye hapsolan Hollandalı ön liberonun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Clasie ile ilk temas Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers aracılığıyla kuruldu. Southampton'ın sadece bir sezon önce 12 milyon Euro ödediği Hollandalı oyuncu için 8 milyon Euro istediği, Galatasaray'ın ise 3.5 milyon Euro'dan kapıyı açtığı bildirildi. Clasie'nin Galatasaray'a gelerek sürekli forma giymek istemesinin de transfer için olumlu bir gelişme olduğu öğrenildi.

Kaynak: Fotospor

Galatasaray'da ön libero arayışlarında gündeme gelen son isim Jordy Clasie oldu.
Ön libero arayışlarına devam eden Galatasaray'ın bir süredir Jordy Clasie için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Geçen sezon transfer olduğu Southampton'da fazla forma şansı bulamayan sezon başında da yerine Bayern'den Höjberg'in gelmesiyle tamamen kulübeye hapsolan Hollandalı ön liberonun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı bildirildi.

Clasie ile ilk temas Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers aracılığıyla kuruldu. Southampton'ın sadece bir sezon önce 12 milyon Euro ödediği Hollandalı oyuncu için 8 milyon Euro istediği, Galatasaray'ın ise 3.5 milyon Euro'dan kapıyı açtığı bildirildi. Clasie'nin Galatasaray'a gelerek sürekli forma giymek istemesinin de transfer için olumlu bir gelişme olduğu öğrenildi.

Kaynak: Fotospor

Clasie muhteşem olur

Loïc Remy kadro dışı, kazara kiralasak keşke... Varsın opsiyonu bile olmasın anasını satayım

Dursun istifa!!!

ben de gomezin wolsburga gitmesinden sonra bas dost süprizi olabilir diyorum.sonuçta domino etkisi yaratır bu transferler.

Diaarraa isminin olmayacağı belli idi yine masum taraftarın duyguları ile oynandı. Fransa'ya gidildi.falan haberleri de yalan girişim bile yapılmadığını düşünüyorum.

Helak olursunuz inş

D2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Didem Arslan " Pensilvanya'ya hiç gittinizmi ? "
İlber Ortaylı " Naapcan .... "

:asd22:

Hala haber yokmu diarra ile ilgili ya diarra olum bu alın şunu be :D

Mus-cavanda-ched-serdar/hakan-carole-diarra-tolga-sinan-sniper-bruma-eren

Bu kadro kadar kalite bir takım yok ligde.tek sorun defans ama diarra paşa varken sorun olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt