Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan'ın son vuruşları Pinoya göre.çok çok üstün

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

pino büyük bir potansiyeldi ama müzmin sakat olması kariyerini bitirdi.

sinan'a oranla daha süratli ve seri topcuydu. tabi son vurus olarak sinan bayagı önde..

Bana orta sahaya bi adam daha alacaklar gibi geliyor. Trabzondaki 4 3 3'une donerse sasirmam.

Valla benim gorusume gore daha makro baktiginda bjk nin transfer akli once onder ozenle basladi bilicle birlikte. Erdal torunogullari da diger basrol oyuncusu idi. Simdi kimse kalmadi.

Tek senol hoca var artik onlarin futbol akli olarak.. O da resmen isyan ettigine gore bjk nin bu yil sicmasi cok yuksek ihtimal.

Senol hoca da hem Serdar Azizi hem de Ereni istedigine ve biz aldigimiza gore hoca Serdari kendi stoperlerinin onunde goruyor demek, Ereni de cenkin onunde goruyor demek.

Resmen gomezin yerine Ereni istemis demekki.

1 tane basin mensubu bunlari yazmadi bugune kadar.

Bu sene seviye atlayacaksak nedeni yaptigimiz transferler degil cunku bir tane seviye atlatacak transfer yapmadik. Bruma ile Sinan iyi performans gosterirse bu takim cok ciddi seviye atlar. Ama on liberoyu alin artik bir zahmet ne on liberoymus arkadas.

Valla benim gorusume gore daha makro baktiginda bjk nin transfer akli once onder ozenle basladi bilicle birlikte. Erdal torunogullari da diger basrol oyuncusu idi. Simdi kimse kalmadi.

Tek senol hoca var artik onlarin futbol akli olarak.. O da resmen isyan ettigine gore bjk nin bu yil sicmasi cok yuksek ihtimal.

Senol hoca da hem Serdar Azizi hem de Ereni istedigine ve biz aldigimiza gore hoca Serdari kendi stoperlerinin onunde goruyor demek, Ereni de cenkin onunde goruyor demek.

Resmen gomezin yerine Ereni istemis demekki.

1 tane basin mensubu bunlari yazmadi bugune kadar.
Oyuncu olarak bonservis cikarayim desen Cenk Ereni katlar belki ama bunlarin gecen sene oynadigi sistem icinde Eren belki Cenk'ten kiymetli olabilir. Ama yine de samp ligi oynayacakken Erene gitmekte problem var. Cok kapali konustu ama ben soyle bise cikardim. Bi tane Samp ligi forveti Gomez misali, yedeginde Eren ve Cenk. Farkli turde forvetler olduklari icin rotasyon yaparken oyun degistirme imkani da verir cunku. Ama bu benim tanidigim Senol Gunes'le dunku kapali konusmalarini birlestirmemden cikardigim bi sonuc.
Su an net santrafor, oyun kurucu, 2 stoper ihtiyaclari var. Guzel bi yapilanma sonrasi yine takimin yarisini degistiriyorlar, pisman olabilirler.

Tolga gibi bir oyuncuya yıllık 2M Euro verip, üzerine bir de ön libero alırlarsa buna sevinir miyim yoksa küfür mü ederim bilmiyorum

Hala Diarra'nin gelecegini dusunenler var. Bunlar Dursun capsizinin basina attigi yemler. Gelmeyin oyuna :)

Bu sene seviye atlayacaksak nedeni yaptigimiz transferler degil cunku bir tane seviye atlatacak transfer yapmadik. Bruma ile Sinan iyi performans gosterirse bu takim cok ciddi seviye atlar. Ama on liberoyu alin artik bir zahmet ne on liberoymus arkadas.

Su an diarra gelirse o seviyeyi 3 kere atlariz.

Seneye lider stoper, CL golcusu ve Leiva ile yani 3 oyuncu ile ciddi guclu oluruz CL de bas alti takim haline geliriz.

Seneye Ched, donk, gobekli, Tarik, hamit , umut coplerinden kurtuldukmu 9 milyon euroluk maas butcesi acilir o 3 oyuncu icin. Bir de belki poldiyi cine yollariz.. Sinani zorlayacak bir dinamik sag acik aliriz .

Diarra gelmez beyler kendimizi kandırmayalım.

Ama olurda gelirse ortasaha da sorun falan kalmaz. Fark yaratır.

Josue alternatif oyuncu olarak alınıyor. Mehmet Özbek basına böyle soylemis. Yani kulübeye.

Selçuk hiçbir yere gitmez. Gitmemeli de zaten.
Selçuk bu takıma büyük katkı vermiştir bu zamana kadar ama zamanı geldiğinde her oyuncu satılır selçuk son 2 senedir düşüşte bu sene de elden çıkarmazsak bir daha hiç elden çıkaramayız hamit gibi yapışır kalır üzerimize

Selçuk gitsin akpro+Josue geldn orta üçlüyü

Akpro Sneijder tolga yapalım hamit Josue Birhan yedek olsun

Linnes Denayer Serdar Carole

---------Diayyaraaa----------

----Tolga----------Sneijder--

Poldi/Sinan--Eren--------Bruma

Ben bi hos oldum

Son 2-3 sene ki kadrodan sonra insan cocuk gibi gulesi geliyor. Tabi Diarra olursa

Dipnot:Lig icin. Sampi olursak ust duzey
Stoper ve forvet

Sent from my iPhone using Tapatalk

yarra o kadar geride oynamaz. 2.forvet gibi gezinir ceza yayında :)

bugün kap gelmesi dileğiyle
günaydın renktaşlarım:gsbayrak:

Bunlar diarra ile oyalayacaklar, uğraştık alamadık dicekler. Fransaya tatile gitmiştir özbeks.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla Sosa nin yerine aliniyor.

Cok net soyliyim mumkun degil yerini dolduramaz.Sosanin zekasi yok bu cocukta. Adam daha enerjik ve dinamik. Bu adam sosa degil daha cok atibanin alternatifi.

Talisca, Bruma'dan sonra bu ligin en yetenekli topçusu olur gelirse. Sosa'nın yerini doldurmakla kalmaz, 10x Sosa etkisi yaratır benim kanımca. O fizikle o adamı stoperde bile oynatır, Şenol. Talisca'yı FM'ciler yada izleyenler iyi bilir çok çok potansiyelli bi oyuncu, Sosa büyük bir oyuncu değil, Talisca'da ise büyük oyuncu olabilecek potansiyel var. Eğer olmasaydı 25-30m'lik teklifler yapılmazdı bu adama.

Mesrun Izzet: "Diarra'nın Galatasaray'a gelme ihtimali çok az. Marsilya'da kalmayı tercih ediyor. Eşi ile konuştu, onun için konu kapandı."
Mesrun Izzet: "Mehmet Özbek'in Marsilya'ya geldiğine dair bize gelen bir bilgi yok. Böyle bir transfer görüşmesi olsa benim bilgim olurdu."
Mesrun Izzet: "Diarra, Galatasaray'a gelmeyi kabul etmişti. 15 Temmuz'da yaşanan olaylar sonucu eşi gelmeyi kabul etmedi."

Mesrun Izzet aynı zamanda Lassana Diarra ve Obi Mikel'in de Türkiye temsilciliklerini yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt