Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öncelikle talisca 10 numaradan çok 8 numara.sosanın yaratacağı etkiyi yaratacağını sanmıyorum beşiktaşta.gelirse kiralama ücreti yüksektir.ve bana göre vitinhoyu alabilirse Galatasaray vitinho talisca ve brumadan önce real madridleri,barcelonaarı görecek bi oyuncu.sağ,sol demeden mükemmel şutları var.hücumun her yerinde oynaması ise en büyük artısı.

vitinho haberleri nerde çıkıyor yav ben hiçbir yerde görmüyorum

Vitinho çok çok iyi olur ama kanat oyuncusuna yöneleceklerini sanmıyorum, forvette oynayabiliyor tamam ama forvet alacağız vs. demediler. Adamlar Podolski'yi ordada oynatırız kafasındalar. Kanat oyuncusuda çok var zaten Vitinho haberleri, ısmarlama menajer haberleri bence.

‏@90Minspor 1 dk.1 dakika önce
Galatasaray, Josue'yi 1 yıllığına bedelsiz kiraladı. Oyuncu 700.000 € alacak. Satın alma opsiyonu yok. (Milliyet) :'(

abolaya göre satın alma opsiyonu 3,5 milyon avro josuenin.

Vitinho çok çok iyi olur ama kanat oyuncusuna yöneleceklerini sanmıyorum, forvette oynayabiliyor tamam ama forvet alacağız vs. demediler. Adamlar Podolski'yi ordada oynatırız kafasındalar. Kanat oyuncusuda çok var zaten Vitinho haberleri, ısmarlama menajer haberleri bence.
2-3 oyuncu alacağız dedi özbek,göreceğiz : )ofansif ortasaha veya forvet alınmak zorunda.

Martis Indi gelecekse hem Koray hem de Donk elden çıkarılabilir. Indi sol bek için de alternatif olacak bir oyuncu. Sneijder ve JOR ile faydalı olabilir. Indi+M'Vila+Niasse = Şampiyonluk diyorum ben.

BJK için Talisca iddiaları doğru ise Atiba-Talisca-Oğuzhan ortasahası çok sağlam ortasaha olur. Bir de ön taraf Quaresma-Olcay-Aboubakar olarak düşünülüyorsa BJK süper tempolu takım olur.

Sol stoper şart, sol beke alternatifte şart. 2'sini birden karşılayacak oyuncu ise Martins Indi. Kadro dışı diye biliyorum şuanda, gözden çıkardı Porto. İyi bir opsiyonla, kiralayabiliriz.

Beşiktaş'ın vereceği paranın 1 milyon olduğuna nasıl bu kadar eminsin? Vazgeçmiş olsalar niye 40m€ bonservise vermesinler de kiralık yoluna yönelsinler? Niye?

10 milyon mu vericek??

Kaldi ki 40 milyona satmiyor ama bjk ye Turkiyede ayagini eline versinler diye hem de 2 yil kiralayacak oyle mi??

Sebebini su an bilemeyiz ama mantik disi bir is var burda.

10 milyon mu vericek??

Kaldi ki 40 milyona satmiyor ama bjk ye Turkiyede ayagini eline versinler diye hem de 2 yil kiralayacak oyle mi??

Bende onu diyorum işte. Öyle bir para verilmeyecekse niye kiralansın? Bende anlam veremiyorum.

Opsiyonsuz kiralık oyuncu alacaksak hiç almayalım daha iyi.

Martis Indi gelecekse hem Koray hem de Donk elden çıkarılabilir. Indi sol bek için de alternatif olacak bir oyuncu. Sneijder ve JOR ile faydalı olabilir. Indi+M'Vila+Niasse = Şampiyonluk diyorum ben.

BJK için Talisca iddiaları doğru ise Atiba-Talisca-Oğuzhan ortasahası çok sağlam ortasaha olur. Bir de ön taraf Quaresma-Olcay-Aboubakar olarak düşünülüyorsa BJK süper tempolu takım olur.

+tolgay'da ciddi bir potansiyel.

diarra'yı alamayacaksak bjk ligin en kaliteli ortasahasına sahip olur.

10 milyon mu vericek??

valla talisca bjk'ye 2 yıl icinde cok şeyler katar.

çok ince eleme bir transfer. bu işten gercekten anlıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt