- 21 Ocak 2010
- 73.062
- 51.453
- 5.003
Sneijder'in yüzü gülüyor ben de gülüyorum, şu adam mutluysa Galatasaray'da sorun yok demektir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder'in yüzü gülüyor ben de gülüyorum, şu adam mutluysa Galatasaray'da sorun yok demektir.
Istanbulda atkıyla poz vermeden inanmamadam geldi
her sene dünya devlerinden 2-3 topcu kiralamak lazım. mesela city'li ihenacho. gol kralı olup gider.
@fatihdogan_38 8 sa.8 saat önce
BJK Londra'dan yansıyan! Talisca 2 yıl kiralık (4 M€'ya) tamam. Manuel,İnler,Eboubakar görüşme odasında.. Benteke ve Nasri olumsuz..
Bu nasıl iş arkadaş. Niye BJK'ye veriyorlar bu adamı??
Istanbulda atkıyla poz vermeden inanmam
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sözlesmesinde yılda min. şu kadar maçta oynamalı diye şart var muhtemelen.
Aboubakar çok iyi bir forvet değil. Benim gözümde Emenike beyinsizinden bir farkı yok. Porto satabilir, onlar için sıkıntı yaratmaz onun yokluğu.
Olabilir bak, mantıklı. Maç başı Benfica'ya ödenecek para, 30maç 3-4m gibisinden de birşeyler vardır muhtemelen. Direkt 2 yıl değil, 1+1 yıllık kiralamadır heralde.
diarrayı alamaz bunlar tatile gittiler marsilya bildiğim kadarıyla güzel bir tatil bölgesi yerler içerler ****************************************** hatunlarıda otel faturası içinde gösterirler kulübe kitler dönerler giden
adamlar bizim haldun üstünel dönemini yaşıyorlar resmen. iyi oyuncular bulup kısa sürede uygun fiyata bağlıyorlar hemen belli ki ikna kabiliyetleri de yüksek gomez ve bu talisca transferinde nasıl ikna ettiler karşı takımı aklım almadı. bizim dangozlar kaç aydır bi önlibero alamadı
fotoğrafta puronun büyük bir kısmı tüketilmiş gibi görünüyor oysa püro müdavimleri iyi bilirler , püro tüten kısmından anlaşıldığı üzere bu puro yeni yakılmış , yani Dursun Deep Throat yapıyor..
hantal bir st ama bizim ligde fiziği ilede iş yapar.
tabi gomez kadar zeki değil.