Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B8Eajg.png

tip defansa yardım edecek birine benzemiyor. yaz tatilinde türkiyeye hava atmaya gelmiş almancıya benziyor

Gecen sezon olmasaydi ne kupa görürdün ne de ilk 6yi görürdün

B8Eajg.png

tip defansa yardım edecek birine benzemiyor. yaz tatilinde türkiyeye hava atmaya gelmiş almancıya benziyor
Sinan gümüş karar vermeli , bir yasin öztürk'e mi yoksa Arjen Robben'e mi evrilecek? Aslında önünde tam onun stili bir adam var Podolski.Azıcık ondan örnek alsa muazzam bir topçu olabilir , Poldi defansa yardım eden pozisyon kaybetmeyen sırtında adam taşıyan bir forvet oyuncusu.

Sinan gümüş karar vermeli , bir yasin öztürk'e mi yoksa Arjen Robben'e mi evrilecek? Aslında önünde tam onun stili bir adam var Podolski.Azıcık ondan örnek alsa muazzam bir topçu olabilir , Poldi defansa yardım eden pozisyon kaybetmeyen sırtında adam taşıyan bir forvet oyuncusu.

o yasin qamqisiyle takılmayı tercih ediyor

vitinho gelirse,devre arası yasini rizeye verip recep niyaz ve oğulcan çağlayanı alalım

Mehmet Demirkol: "Riekerink, Selçuk İnan'ı kesmek istiyor. Josue ve Tolga'yı almak, Diarra'nın peşinden koşmak bunu gösteriyor."

bence direk satilmali selcuk cin'e falan cünkü ortaligi karistirma potansiyeli görüyorum (bknz prandelli dönemi)

bu sekilde trabzon cete lideri de cökertilmis olur (burak, selcuk, umut, olcan ..)

selçuk yedek kalırsa bizim için hiç sorun olmaz,medya üzülebilir tabi.rieyi yedirmeyiz.

Mehmet özbek öğle yemeğini yedi mi acaba , artık yavaş yavaş çaylarını kahvelerini içip transfer görüşmesine geçseler diyorum.

oyun icinde sabote ediyor zaten

son mactaki hali neydi öyle rezilleri oynadi

vallah tolgaya acayip üzüldüm- Yeni gelmis takima simdiden selcuktan daha cok isler yapiyor. En önemlisi adam öne oynamaya calisiyor (takima alistikca dahada iyi olacak)

Selcugu ben ya satarim yada yedekte birakirim.

Tolga arti dm bu takimin yeni iskelesi olmalari gerek (nasil 11/12 selcuk-MELO olduysalar) Insallah Tolga bir sene sonra ben oldum birakiyorum oynamayi demez selcuk gibi

Riekerink evlat çetesini çökerten teknik direktör olarak adını tarihimize altın harflerle yazdıracak

kardeş sorun şu zaten geçen sezonki kararlılığı hırsı yok bu sezon olmuş havalarında. büyük maçlarda zaten etkisiz. geçen sezonki katkısını yadsımıyorum zaten.

Zaman vermek lazim. Bizim taraftarimiz sagolsun 2-3 hazirlik macinda Sinan Yasin gibi cikacak havasi olusturmus. Bekleyelim bi yarim sezon gecsin. Ozaman anlariz ztn. Ama su an icin Sinan'dan cok umutluyum. Olmadi Podolski oynar Bruma oynar Yasin oynar kendisi yedek oturur ve calismak zorunda kalir. Bu Kadar basit.

Zaman vermek lazim. Bizim taraftarimiz sagolsun 2-3 hazirlik macinda Sinan Yasin gibi cikacak havasi olusturmus. Bekleyelim bi yarim sezon gecsin. Ozaman anlariz ztn. Ama su an icin Sinan'dan cok umutluyum. Olmadi Podolski oynar Bruma oynar Yasin oynar kendisi yedek oturur ve calismak zorunda kalir. Bu Kadar basit.

sinan hiçbi türlü 11 oyuncusu olmaz zaten kimi kesecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt