- 3 Haziran 2015
- 57.947
- 67.218
- 4.143
![]()
tip defansa yardım edecek birine benzemiyor. yaz tatilinde türkiyeye hava atmaya gelmiş almancıya benziyor
Gecen sezon olmasaydi ne kupa görürdün ne de ilk 6yi görürdün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
tip defansa yardım edecek birine benzemiyor. yaz tatilinde türkiyeye hava atmaya gelmiş almancıya benziyor
oğlak burcu olduğu için ciddiyeti elden bırakmaz![]()
Gecen sezon olmasaydi ne kupa görürdün ne de ilk 6yi görürdün

Sinan gümüş karar vermeli , bir yasin öztürk'e mi yoksa Arjen Robben'e mi evrilecek? Aslında önünde tam onun stili bir adam var Podolski.Azıcık ondan örnek alsa muazzam bir topçu olabilir , Poldi defansa yardım eden pozisyon kaybetmeyen sırtında adam taşıyan bir forvet oyuncusu.![]()
Sinan gümüş karar vermeli , bir yasin öztürk'e mi yoksa Arjen Robben'e mi evrilecek? Aslında önünde tam onun stili bir adam var Podolski.Azıcık ondan örnek alsa muazzam bir topçu olabilir , Poldi defansa yardım eden pozisyon kaybetmeyen sırtında adam taşıyan bir forvet oyuncusu.
büyük başarı elde etmişiz maaşallah![]()
yasin'e avrupadan ilk teklifler geldiğinde 3 e 5 e bakmadan bırakacaktık , şimdi burak yılmaz'ın izinden gidiyor yasin.o yasin qamqisiyle takılmayı tercih ediyor
Selçuk'u kimse kolay kolay kesemez
Vetocu akıllı olsun
Mehmet Demirkol: "Riekerink, Selçuk İnan'ı kesmek istiyor. Josue ve Tolga'yı almak, Diarra'nın peşinden koşmak bunu gösteriyor."
eziklerden daha basarili bir sezon gecirdik bu bir gercek. Sinan bu konuda cok katki sagladi diyebilirim.
bence direk satilmali selcuk cin'e falan cünkü ortaligi karistirma potansiyeli görüyorum (bknz prandelli dönemi)
peki kimle karistircak? Umut olcan dead. Burak adam gibi takimdan ayrildi. Selcuk tümorünü yok etmek icin aslinda ideal zaman
oyun icinde sabote ediyor zaten
son mactaki hali neydi öyle rezilleri oynadi
kardeş sorun şu zaten geçen sezonki kararlılığı hırsı yok bu sezon olmuş havalarında. büyük maçlarda zaten etkisiz. geçen sezonki katkısını yadsımıyorum zaten.
Zaman vermek lazim. Bizim taraftarimiz sagolsun 2-3 hazirlik macinda Sinan Yasin gibi cikacak havasi olusturmus. Bekleyelim bi yarim sezon gecsin. Ozaman anlariz ztn. Ama su an icin Sinan'dan cok umutluyum. Olmadi Podolski oynar Bruma oynar Yasin oynar kendisi yedek oturur ve calismak zorunda kalir. Bu Kadar basit.