- 12 Haziran 2013
- 9.979
- 6.042
- 1.843
Fransız basını Lass haberi yapmaya başladı ama gram Fransızca anlamıyorum
renktaş "lö ayrılık" yazıyordur inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fransız basını Lass haberi yapmaya başladı ama gram Fransızca anlamıyorum
Hoek Taffarel'den daha iyi kaleci koçu beklenmedik başarılı bir hamle olmuş yarın öbür gün Muslera'yı satarsak Hoek iyi kaleci bulur...Riekerink için bir yardımcı antrenör daha gelecekmiş hayırlısı bakalım
Hoek Taffarel'den daha iyi kaleci koçu beklenmedik başarılı bir hamle olmuş yarın öbür gün Muslera'yı satarsak Hoek iyi kaleci bulur...Riekerink için bir yardımcı antrenör daha gelecekmiş hayırlısı bakalım
Fenerin müthiş sağ beki Wiel'i değil de 4 tane sağ bek çağırmış Hollanda milli takımı![]()
Diarra esimi bosuyorum,yarin ordayim mi demis
Boş yapmasın Nazifoglu.Diarra'nın pabucunu bile alamaz.josue bu gün saat 18 de istanbulda olacak,yarın da sağlık kontrölünden geçecek.levent nazifoğlu diarra konusunda dün görüşmelerde kesin bir sonuç alınmadı,bu gün tekrar konuşcaz.ancak ben umutluyum demiş.muhtemelen bu gün akşama kesin sonuç çıkar gibi.
Bunu duymamis olayim. Muslera futbolu bizde birakacak.
25 yaşındaki oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş İkinci Başkan'ı Ahmet Çebi'ye, "Semih ayrılmayı düşünüyor, onu getirebilirim" dedi. Çebi de, "Bunu değerlendirelim" yanıtını verdi.
Photomatch
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
josue bu gün saat 18 de istanbulda olacak,yarın da sağlık kontrölünden geçecek.levent nazifoğlu diarra konusunda dün görüşmelerde kesin bir sonuç alınmadı,bu gün tekrar konuşcaz.ancak ben umutluyum demiş.muhtemelen bu gün akşama kesin sonuç çıkar gibi.
Boş yapmasın Nazifoglu.Diarra'nın pabucunu bile alamaz.
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne kadar vermişler?valla verdikleri parayı duysan serdar aziz,tolga,eren felan çerez kalır yanında.
Nerde konusmus?