Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin müthiş sağ beki Wiel'i değil de 4 tane sağ bek çağırmış Hollanda milli takımı :D

Hoek Taffarel'den daha iyi kaleci koçu beklenmedik başarılı bir hamle olmuş yarın öbür gün Muslera'yı satarsak Hoek iyi kaleci bulur...Riekerink için bir yardımcı antrenör daha gelecekmiş hayırlısı bakalım

Bencede gelmeli. Ayhan Akman ve Orhan Atik cok yetersiz. Özellikle Orhan Atik´in A takimda yeri olmamali.

Ayhan Akman´in da yerine Emre Asik´i tercih ederdim ama olmadi.

En azindan iyi bir Hollandali yardimci koc gelsin.

Sneijder'in gelişi bile Lass'ın gelme ihtimali kadar heyecanlandırmadı beni. Gelirse şayet çok manyak olur.

Aykut dediyse Josue işi yatabilir.Diarra'yı saymıyorum bile

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fransız basınında çıkan bugünkü bir kaç haber kolpa haber kaynakları fotomac. Vereceğimiz maaş 4.5 + 10 milyon Euro cezasıni ödeyemeyi kabul etmişiz diyorlar :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

25 yaşındaki oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş İkinci Başkan'ı Ahmet Çebi'ye, "Semih ayrılmayı düşünüyor, onu getirebilirim" dedi. Çebi de, "Bunu değerlendirelim" yanıtını verdi.

Photomatch

josue bu gün saat 18 de istanbulda olacak,yarın da sağlık kontrölünden geçecek.levent nazifoğlu diarra konusunda dün görüşmelerde kesin bir sonuç alınmadı,bu gün tekrar konuşcaz.ancak ben umutluyum demiş.muhtemelen bu gün akşama kesin sonuç çıkar gibi.

Josue iki saat sonra geliyormuş

Hoek Taffarel'den daha iyi kaleci koçu beklenmedik başarılı bir hamle olmuş yarın öbür gün Muslera'yı satarsak Hoek iyi kaleci bulur...Riekerink için bir yardımcı antrenör daha gelecekmiş hayırlısı bakalım

Bunu duymamis olayim. Muslera futbolu bizde birakacak.

josue bu gün saat 18 de istanbulda olacak,yarın da sağlık kontrölünden geçecek.levent nazifoğlu diarra konusunda dün görüşmelerde kesin bir sonuç alınmadı,bu gün tekrar konuşcaz.ancak ben umutluyum demiş.muhtemelen bu gün akşama kesin sonuç çıkar gibi.
Boş yapmasın Nazifoglu.Diarra'nın pabucunu bile alamaz.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

25 yaşındaki oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş İkinci Başkan'ı Ahmet Çebi'ye, "Semih ayrılmayı düşünüyor, onu getirebilirim" dedi. Çebi de, "Bunu değerlendirelim" yanıtını verdi.

Photomatch

ahahha Semih'i verelim karşılığında,gelip alıp götürsünler kargo parası ödemeyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt