Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın ciddi anlamda tempo ve yaratıcılık sorunu var. Tempo sorununu diarra ile çözeceğiz ancak yaratıcılık sorunumuzu da çözebilmek için Cavandayı ilk 11 e monte edip sağ kanadı da çalıştırmak gerekir. Ayrıca forvete mutlak surette top kullanma ve şut becerisi olan bir forvet almak lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yaratıcılık sorunu ancak iyi ve sağlam bir orta sahayla çözülür. Lassana o anlamda iyi bir transfer olur ama 31 yaşında bir daha satamayacağın bir adama lafı geçen 15m euro falan delilik! Onun dışında sorunu aşmak için Josue 'de çok olumlu transfer ama Selçuk oynadığı sürece geri ve yan paslarıyla yaratıcılık sorunumuz tam anlamıyla bitmeyecek. Malum, biz oyunu karşı sahaya taşıyana kadar rakip defans 3 defa yerleşiyor:(

Takımın ciddi anlamda tempo ve yaratıcılık sorunu var. Tempo sorununu diarra ile çözeceğiz ancak yaratıcılık sorunumuzu da çözebilmek için Cavandayı ilk 11 e monte edip sağ kanadı da çalıştırmak gerekir. Ayrıca forvete mutlak surette top kullanma ve şut becerisi olan bir forvet almak lazım

Sent from my iPhone using Tapatalk

josue sinanın yerine o bölgede hem top tutabilen hem de yaratıcı bir oyuncu.göze batmıyo ancak çok önemli bir eksiğimizi giderecek.

yıllık garanti ücret.3 yıl olsa 14,1 garanti ücret.vergisi,maç beşı felan 15 i de geçer.ama ön libero takımların taşıyıcı kolonu.orda sağlam oyuncu olmazsa diğer alanlara para harcayıp takımı hiç boşuna kurma.hele leiva gibi hamit benzeri oyunculara o paraları vereceğimiz aklıma gelince 3 aşağı beş yukarı diarra olsun diyorum.
Allah korusun 2 gün sonra Diarra nin çapraz bağları koparsa, yada ayağında kırık olursa ne olacak? Hamit gibi yattığı yerden milyon euro lari alacak. Ben her zaman diyorum; Bizim transfer sistemi yanlış. Düşük garanti ücret ; basariya dayali , yüksek maç başı üzerine kurulu bir sistem olmalı.

Bu arada şunu da hatırlatmakta fayda var Diarra demek 25 bin kombine ve bir o kadar ürün satışı demek

Lassana Diarra kulübümüz yetkilileri ile kendisi ve menajeri arasında ilk görüşme bir saat önce tamamlanmış. gelen bilgiler havanın pozitif olduğu yönünde. net bir sonuç henüz yok. %10 olan ihtimalin arttığını hissediyorum ancak transferin gerçekleşeceğine dair hala inancım yok.
Quakerboy | 18 Ağustos 2016 16:47

Allah korusun 2 gün sonra Diarra nin çapraz bağları koparsa, yada ayağında kırık olursa ne olacak? Hamit gibi yattığı yerden milyon euro lari alacak. Ben her zaman diyorum; Bizim transfer sistemi yanlış. Düşük garanti ücret ; basariya dayali , yüksek maç başı üzerine kurulu bir sistem olmalı.

bencede düşük yıllık ucret ki bu sayade verim alamadığın oyuncuyu hemen elden cıkarabılıyosun rodrigez örneğinde olduğu gibi.bonservise para ver eğer illa vereceksen.ama hem bonservisi hem de yıllık ucreti fazla vermek ne demek serdar aziz,tolga ciğerci,eren de olduğu gibi.

Mehmet Özbek ve Cenk Ergün bu aksam dönecekmis, yönetime bilgi verecekmis. Ölme esegim ölme.

2 hafta bekleriz daha

Levent Nazifoğlu, saat 18:20'de NTVSpor'a canlı yayında bağlanarak Galatasaray ile ilgili son gelişmeleri aktaracak.

FL'e göre: Diarra konusu bu aksam netlik kazanacak Diarra ve Dursun Özbek istekli.

Ayrica: Fikret Orman Denayerin menejerini aramis ve transferi bitirmek istiyormus.

Denayer loser bir takima gitmez
fl kim ? denayer biz istersek bize gelir,yoksa swanseya imza atacak.beşiktaş omeruoyu aldı.

Bence beklentilerinizi düsük tutun. Ben hala alabileceklerini sanmiyorum acikcasi.

Basarirlarsa gercekten sapkami cikarip yönetimi alkislarim ama dedigim gibi hic bir sekilde umudum yok.

Leiva Diarra'ya göre cok daha "kolay" bir transferdi ve onu bile beceremediler. Bu konuda fikrim hala sabit bu adamlar kalburüstü bir yabanci oyuncuyu ALAMAZ. Yanilmaya hazir halde bekliyorum ama yanilacagimi sanmiyorum.

Diarra'ya hayır deme lüksümüz yokta son kontratını yapan adamada 4.5-5 milyon verilmez ya.

Evren Göz ‏@evrengoz Cenk Ergün ve Mehmet Özbek Fransa'dan biraz önce İstanbul'a döndü. Özel görüntüler gün boyunca NTV Spor'da olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt