Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DƏQİQƏ: Mehmet Özbek: Diarra ilə əsas görüşməmiz müsbət keçdi. Hələ imza yoxdur amma görüşmələrimiz davam edir. (NTV SPOR)

Bende bu 2-3 gün içinde çözülür olayını anlamıyorum arkadaş. Sen şartlarını söylersin, karşı taraf şartlarını söyler. Durun iki dakika lavaboya gideyim dersin, odadan çıkar Türkiye 'de oynamış 1-2 arkadaşını ararsın, sonra eve gidersin eşinle konuşursun, hadi biraz da kendin düşünürsün akşama cevabı verirsin. Bu 2-3 günde ne olacak yani ne değişecek. Ne zaman bir transfer hakkında böyle saçma düşünme süreleri vay efendim ilk görüşme olumlu geçti haberleri duysam patlar ya hayırlısı. İlk görüşme ne boşanma davası mı bu bir kere görüşeceksin zaten. Pazarlıksa onun süreceği de 1 saat.

Bugün Karagümrük le hazirlik macimiz varmis.

haha nereye satılmamış 40 a çin e mi.tamamen yalan uydurma haber,öle bi şey yok.40 a satmayıp 3 e kiralayacak mı adamlar..ofansı 7 defansı 1 olan adamdan bahsediyorsun ve defansı olmayan adam tr de ne yapacak bakalım.benfica da defansı olmadığı için gözden düşen adam tr de ne yapacak oda muamma da bakalım hele 1-2 maç izleyelim bir.
Defansından ziyade oyun zekası, pozisyon bilgisi düşük bir oyuncu. Tekniği, fiziği, şutları iyi olan ama bahsettiğim bu özellikleri nedeniyle Benfica'da son zamanlarda forma giyemeyen biri bence şu anki hali Sosa'yı aratır özellikle Sosa'nın oyun zekası çok üst düzey bir oyuncuydu. Talisca ileride aha iyi olabilir belki bana göre zor ama şu anda o katkıyı vermesi bence zor Nasri'yi alsalardı mesela Sosa'nın yerini dolduracak hatta daha fazla katkı verecek bir oyuncu almış olurlardı.

Herif hayatinda spor yapmamis spor yoneticiligi yapmamis, spor kulubu baskani danismani olmus haha. Gerci spor kulubu baskani da fuhuscu. Neyse...

Karagümrüğümüz 18:00 da Florya Metin Oktay tesislerinde Galatasaray ile hazırlık maçı oynayacaktır.

Lassana Diarra kulübümüz yetkilileri ile kendisi ve menajeri arasında ilk görüşme bir saat önce tamamlanmış. gelen bilgiler havanın pozitif olduğu yönünde. net bir sonuç henüz yok. %10 olan ihtimalin arttığını hissediyorum ancak transferin gerçekleşeceğine dair hala inancım yok.
Quakerboy | 18 Ağustos 2016 16:47
Bu nasıl yorum ya. Diarra gelebilir ama olumsuz sanki bellide olmaz gibi olmuş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra konusunda hala son anda sıkıntı çıkar diye düşünüyorum.

Marsilya ile fesih lazım.

Nevzat Dindar: Diarra üçün ilk gələn məlumatlar müsbətdir amma görüşmələr davam edir .. Bu gün sabah nöqtə qoyulacaq asan deyil ..

Yalnız talisca ve martins indi tam Beşiktaşın ilaçları olur çamur atmaya gerek yok talisca daha geçen ay 40 milyona satılmadı.

Benim anlamadığım benficanın amacı ne ? Türkiyede futbolcu körelir ve sen wonderkid ayarındaki adamını 2 yıl kiralıyosun

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş sen inanıyor musun buna hee indi kiralanacak benteke kiralanacak talisca kiralanacak Gökhan'ın yerinede Bale'yi mi yoksa Girezmann'ı mı kiralasak diye düşünüyorlar
En fazla martins indi yi kiralarlar Gomez Demba Ba olayı çok farklı onlar buraya sakat olarak geldi kariyerleri bitti gözüyle bakılıyordu 30 yaşlarında geldiler.Benteke daha 25 yaşında ve geçen sene 50 milyon euro ya aldılar Talisca desen Benfica'nın göz bebeği benficaDa adam satma uzmanı 40 milyon avro ya bırakmadılar sen düşün

Bu nasıl yorum ya. Diarra gelebilir ama olumsuz sanki bellide olmaz gibi olmuş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani diyor ki, saf takipçilerim ben de sizin gibi bir şey bilmiyorum . Biraz önce basına düşen haberi size ısıtıp yeniymiş gibi süslüyorum . Gelmez demiyorum çünkü gelirse yalanım ortaya çıkar ama gelir de demiyorum yine insanlar kaçar. Ben iki sonuca da yönelik konuşayım , 3. İhtimal olmadığı için bn haklı çıkayım . Ya tiksiniyorum bu tiplerden, her takımda var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasaraylı yetkililer Marsilya dönüşü havalimanında Diarra konusunda görüşmenin olumlu geçtiğini ifade etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt