- 2 Temmuz 2011
- 140.099
- 60.189
- 5.628
SON DƏQİQƏ: Mehmet Özbek: Diarra ilə əsas görüşməmiz müsbət keçdi. Hələ imza yoxdur amma görüşmələrimiz davam edir. (NTV SPOR)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ntvspor azerbaycan muhabiri bildirdi.SON DƏQİQƏ: Mehmet Özbek: Diarra ilə əsas görüşməmiz müsbət keçdi. Hələ imza yoxdur amma görüşmələrimiz davam edir. (NTV SPOR)
Girtlaklanmayi hak eden 1 ustat idi kendileriaysal olsa modric imza dağıtıyordu şuan floryada![]()
Defansından ziyade oyun zekası, pozisyon bilgisi düşük bir oyuncu. Tekniği, fiziği, şutları iyi olan ama bahsettiğim bu özellikleri nedeniyle Benfica'da son zamanlarda forma giyemeyen biri bence şu anki hali Sosa'yı aratır özellikle Sosa'nın oyun zekası çok üst düzey bir oyuncuydu. Talisca ileride aha iyi olabilir belki bana göre zor ama şu anda o katkıyı vermesi bence zor Nasri'yi alsalardı mesela Sosa'nın yerini dolduracak hatta daha fazla katkı verecek bir oyuncu almış olurlardı.haha nereye satılmamış 40 a çin e mi.tamamen yalan uydurma haber,öle bi şey yok.40 a satmayıp 3 e kiralayacak mı adamlar..ofansı 7 defansı 1 olan adamdan bahsediyorsun ve defansı olmayan adam tr de ne yapacak bakalım.benfica da defansı olmadığı için gözden düşen adam tr de ne yapacak oda muamma da bakalım hele 1-2 maç izleyelim bir.
sakin ol abi,bekleyelim
Bu nasıl yorum ya. Diarra gelebilir ama olumsuz sanki bellide olmaz gibi olmuşLassana Diarra kulübümüz yetkilileri ile kendisi ve menajeri arasında ilk görüşme bir saat önce tamamlanmış. gelen bilgiler havanın pozitif olduğu yönünde. net bir sonuç henüz yok. %10 olan ihtimalin arttığını hissediyorum ancak transferin gerçekleşeceğine dair hala inancım yok.
Quakerboy | 18 Ağustos 2016 16:47
Zenci transferi sonunda gerceklesecek gibidiarra parayı seviyo

Yalnız talisca ve martins indi tam Beşiktaşın ilaçları olur çamur atmaya gerek yok talisca daha geçen ay 40 milyona satılmadı.
Benim anlamadığım benficanın amacı ne ? Türkiyede futbolcu körelir ve sen wonderkid ayarındaki adamını 2 yıl kiralıyosun
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu nasıl yorum ya. Diarra gelebilir ama olumsuz sanki bellide olmaz gibi olmuş
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi