Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav 4.5 milyon euro konuşuluyo bu paraya 3 yıl ceza yiyceksek ki 3 yıl ceza nerden uyduruldu anlam veremedim verilsin ne diyim wesley nando da beleşe gitmeyecek ayrıca 3 yıl kalcaklarını planlıyosan sneijder 35 diarra 34 muslera 33 olacak çok umutlusun
4.5 milyon euro Galatasarayın ödeyemeyeceği para değil Tolgaya 2 veriyoruz Serdara 2 veriyoruz 4.5u diarraya çok mu gòrdünüz 5 de ceza ödeyeceksek ki hiç zannetmiyorum bunlar konuşulan en yüksek rakamlar 5 i de bonservis yerine düşünün Serdara 4.5 Erene 4 verdik Diarraya 5 fazla mı geldi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ceza 1+1 yıllık yani anlayacağın kadarıyla bu yîl uyamazsak seneye de gidemiycez 3 sene gibi bi durum yok yeni bi ceza olmıycak yanieğer ikinci kez mali disiplin cezası yersen 2 yıldan aşağı olmaz 3 yıl dediğim bu yılı da katarak. muslera kaleci olduğu için 40-41 e kadar yolu var, cezayı yersek bu yıl sonunda ne diarra kalır ne wesley.
Ceza 1+1 yıllık yani anlayacağın kadarıyla bu yîl uyamazsak seneye de gidemiycez 3 sene gibi bi durum yok yeni bi ceza olmıycak yani
Sonunu düşünen kahraman olamaz
Bi Diarra yüzünden ceza yiyceksek yiyelim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bakıyorumda forumda ki kuşlar,diarranın transfer dedikodularından rahatsız.
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş 3 yıldan 10.5 milyon euro + Tolga 3 milyon euro bonservis 2 milyon euro yıllık 3 yıldan 9 milyon euroiyi güldüm renktaş
Saygı duyuyorum ama wesley ve muslera bu takıma çok hizmet etti yoksa onlar da dahil hiç bir oyuncu ceza yemeye değmez. Messi, Ronaldo falan demeyin zaten onlar gelse forma satışından ihya olur her kulüp
Hayırlı nöbetler umarım josue-forvet-dos(maliyeti abartı olmadan Diarra) gelir...
Podolski de sayılabilirDiarra gelirse Drogba ve sneijderden sonraki ilk.cilek.olur
LEVENT ÜMİT EROL @leventumiterol 11 dk.11 dakika önce
Bu arada Josue ve Diarra #Galatasaray 'a hayırlı olsun.. .Tamamen bitti transferler ...@sporundibicom
Bu arada Josue ve Diarra #Galatasaray 'a hayırlı olsun.. .Tamamen bitti transferler ...@sporundibicom