Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodallega ya Roda diyelim, Rode Dortmund a transfer olan orta saha oyuncusu :o

Yav 4.5 milyon euro konuşuluyo bu paraya 3 yıl ceza yiyceksek ki 3 yıl ceza nerden uyduruldu anlam veremedim verilsin ne diyim wesley nando da beleşe gitmeyecek ayrıca 3 yıl kalcaklarını planlıyosan sneijder 35 diarra 34 muslera 33 olacak çok umutlusun
4.5 milyon euro Galatasarayın ödeyemeyeceği para değil Tolgaya 2 veriyoruz Serdara 2 veriyoruz 4.5u diarraya çok mu gòrdünüz 5 de ceza ödeyeceksek ki hiç zannetmiyorum bunlar konuşulan en yüksek rakamlar 5 i de bonservis yerine düşünün Serdara 4.5 Erene 4 verdik Diarraya 5 fazla mı geldi?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eğer ikinci kez mali disiplin cezası yersen 2 yıldan aşağı olmaz 3 yıl dediğim bu yılı da katarak. muslera kaleci olduğu için 40-41 e kadar yolu var, cezayı yersek bu yıl sonunda ne diarra kalır ne wesley.

eğer ikinci kez mali disiplin cezası yersen 2 yıldan aşağı olmaz 3 yıl dediğim bu yılı da katarak. muslera kaleci olduğu için 40-41 e kadar yolu var, cezayı yersek bu yıl sonunda ne diarra kalır ne wesley.
Ceza 1+1 yıllık yani anlayacağın kadarıyla bu yîl uyamazsak seneye de gidemiycez 3 sene gibi bi durum yok yeni bi ceza olmıycak yani
Sonunu düşünen kahraman olamaz :D
Bi Diarra yüzünden ceza yiyceksek yiyelim

Ceza 1+1 yıllık yani anlayacağın kadarıyla bu yîl uyamazsak seneye de gidemiycez 3 sene gibi bi durum yok yeni bi ceza olmıycak yani
Sonunu düşünen kahraman olamaz :D
Bi Diarra yüzünden ceza yiyceksek yiyelim

:Diyi güldüm renktaş
Saygı duyuyorum ama wesley ve muslera bu takıma çok hizmet etti yoksa onlar da dahil hiç bir oyuncu ceza yemeye değmez. Messi, Ronaldo falan demeyin zaten onlar gelse forma satışından ihya olur her kulüp:hat:

Hayırlı nöbetler umarım josue-forvet-dos(maliyeti abartı olmadan Diarra) gelir...

Ada'mlar 65 milyon sınır var diyor burada fb taraftarı gibi ceza muhabbeti oluyor . Tamam Özbek dünyanın en kötü yöneticisi doğrudur ama 65 milyonun altının ne olduğunu bilecek akla da sahiptir heralde . 10 yaşındaki çocuk da 65 liradan fazla harcama dese elbet bir şey düşünür ve babası kızmasın diye yemez. Eğer diarra ya da onun türevi adam gelmezse de kimse adamlara sallamasın . Serdar'a 4.5 verdiler bu kadar konuşmadılar . Neyse hakkımızda hayırlısı olsun

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bakıyorumda forumda ki kuşlar,diarranın transfer dedikodularından rahatsız.

:Diyi güldüm renktaş
Saygı duyuyorum ama wesley ve muslera bu takıma çok hizmet etti yoksa onlar da dahil hiç bir oyuncu ceza yemeye değmez. Messi, Ronaldo falan demeyin zaten onlar gelse forma satışından ihya olur her kulüp:hat:

Hayırlı nöbetler umarım josue-forvet-dos(maliyeti abartı olmadan Diarra) gelir...
Serdar Aziz 4.5 milyon euro bonservis 2 milyon euro maaş 3 yıldan 10.5 milyon euro + Tolga 3 milyon euro bonservis 2 milyon euro yıllık 3 yıldan 9 milyon euro
Tolga + Serdarın 3 yıllığî 19.5 milyon euro
Diarra 5 milyon cezası 4.5 yıllık 3 yıldan 18.5 milyon euroya geliyo ki Diarraya yapılan teklif bu kadar değildir ki eğer bu teklif olsaydı Diarra şuan kanatlanıp kendisi floryaya inerdi neyse bòyle kabul edelim
Tolga + Serdar mî Diarra mı tercihin eğer ceza konusuna gelceksek tolgaya serdara erene 2 şer milyon veren yönetim diarraya 4.5 vermekle ceza yemez o kadar hesap etmişlerdir neyse..

1-2 tane adam kiralamak zor mu acaba? Yarım forvetle lige başlanmaz! Josue, forvet, 2 orta saha, 1 sol bek ve olursa 1 stoper fln lazım.

1494657_Galatasaray_SK.jpg

bu stock bala döte maç kazandırır bu sezon şutları ile...oynamaya devam ederse tabi.van persie-emenike-salih -volkan olur hücum hattı.stoc yedekten girse bile kar.yine de leş fener.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt