Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu menejeri 2 hafta önce falan sorun eşi, yoksa her şeyde anlaştı demişti . Şimdi de eşini ikna ettik ama maddi konuları GS kabul etmesi lazım diyor. Bunlar bizle dalga mı geçiyor . Hem zaten 4.5 milyon ve imza parası da 4.5 milyon da anlaştı deniyordu tek sorun peşin istemediydi hani ; ee Adam 3 senede istiyormuş işte 4.5 milyonu . Bir iş var ama hayırlısı, inşallah yine milleti kandırmak ya da bakın biz kimlerle uğraştık gibi saçma sapan düşenceler için yapmazlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şenol loser. Hiçbirşey yapamaz bjk Avrupa'da. bursaspor'dayken saçma sapan bi takıma elenmişlerdi, ermeni takımıydı galiba. adam avrupada çuvallıyor,0.

Bu menejeri 2 hafta önce falan sorun eşi, yoksa her şeyde anlaştı demişti . Şimdi de eşini ikna ettik ama maddi konuları GS kabul etmesi lazım diyor. Bunlar bizle dalga mı geçiyor . Hem zaten 4.5 milyon ve imza parası da 4.5 milyon da anlaştı deniyordu tek sorun peşin istemediydi hani ; ee Adam 3 senede istiyormuş işte 4.5 milyonu . Bir iş var ama hayırlısı, inşallah yine milleti kandırmak ya da bakın biz kimlerle uğraştık gibi saçma sapan düşenceler için yapmazlar

Yönetim Diarranın eşini kerimcan ile tanıştırması lazım ozaman transfer tamamdır :)

12a304f61e9010793452a58a4044f666.jpg

Diarra oldugunuzu dusunun
Marsilyada yilda 1.5 kazaniyosunuz 3 yilda 4.5 eder toplam.
Gs sana yillik 4.5 imza parasi su bu 6 veriyor 3 yilda 18 milyon eder
Aradaki 13.5 milyon euroya ulke satin alirsiniz. Zencuklerin kafasi az basiyor

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diarra kesin gelmiyor olm laftan anlayin.

Ne saf insanlar var.. Ibra olayindan farki yok bu transferin.

4.5 milyon yillik ve 5 milyon imza parasina inanan agir idiottur, kusura bakmayin. Ciddi sekilde algi sorunu vardir.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hakancım bi an Sneijder hakkında ki mesajlarını anımsadım

Bu mesajlar totem değil eminiz değil mi ?

leiva ile diarra arasında bariz bir kalite farkı var yalnız , diarra'nın maçlarını izlemediyseniz ( ben pek izlemedim ) youtube videolarına bir bakın derim.

adam topu kapmakla kalmıyor resmen mahallenin büyük abisi gibi topu çalıyor alıyor adam eksiltiyor geçip gidiyor ileri taşıyor takımı resmen.

Tam da bizim istediğimiz stil ve güce sahip aynı melo'nun ilk senesi gibi ama çok daha üst versiyonu diyebilirim.

Adam o kadar sağlam yere basıyor ki topu çalmakla kalmıyor iki üç tane orta saha oyuncusunu ezip geçiyor resmen trollüyor ve psikolojik baskı yaratıyor rakip üzerinde.

Bu adam karşısında ben TSL takımlarından hiçbir orta saha oyuncusunun ayakları titremeden durabileceğini sanmıyorum, resmen karşında Drogba var ..

:red:

Diarra'ya ne gerekiyorsa verip alalım diyorum da konuşulan paralar manyaklık resmen. Tamam bu oyuncuyu almak hayati önemli de Katar kulübü de değiliz, aptal yerine koymasınlar o kadar da.

neyi anlamadın , adam iki kıytırık videoda bile kanıtlıyor kendini .izleyen arkadaşlar eminim çok daha fazla artı yönlerini paylaşacaklardır.Ben diarra'nın eon son maçını izlediğimde Real madrid'te oynuyordu , o dönemki formu ve grafiğini konuşmak yersiz, fransa ligini ise hiç takip etmiyorum , izleyen sana anlatsın.

Tek sorun ödeme planı her yerde yazılmaya başladı. Peşin istiyor bu da amma abarttı gel işte. Salı gününe kadar süre vermişiz işte orada sıkıntı, süre verdiğimiz Ada'm gelmiyor (Leiva )

Yok bu sefer farklı gideceği takım ve cezasını ödeyecek ve bu kadar maaş vercek takım yok

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O kadar çıt kırıldım bir isim değil

Orta sahada istenen tempoyu sağlayacaktır.Diarra kadar olmasada iyi oyuncu,EPL seviyesinde bir adam o konuda eminim

Adam iyi oyuncu olabilir de önlibero oynamakla hücuma yönelik oynamak arasında çok fark var. Onu Tolga'yı almadan önce düşünecekti bizimkiler.

Diarra oldugunuzu dusunun
Marsilyada yilda 1.5 kazaniyosunuz 3 yilda 4.5 eder toplam.
Gs sana yillik 4.5 imza parasi su bu 6 veriyor 3 yilda 18 milyon eder
Aradaki 13.5 milyon euroya ulke satin alirsiniz. Zencuklerin kafasi az basiyor

Tamam kariyerli isimli bir yıldız ve çok faydalı da olur ama 3 yılda 18m Euro vereceksek almayalım. Şuanda o lükse sahip değiliz. Adam 31 yaşında, 3 yıllık kontrat sonunda 34 yaşında olacak yani bir daha satma imkanın yok. Genç, yetenekli ve geleceği olan birini alalım daha iyi. M'villa, Clasie yada bulunacak başka bir yetenek vs gibi

3 yıl için 18 milyon euro vay be paraya bak. Biz bu paraları verdiysek Diarra gelir tabiki
Bu paraya leicester mendy i aldı. Aynı şekilde bizde Ndidi Mvila ikilisini bile alabiliriz bu paraya gerçekten çok yüksek fiyat ceza yemeye de gerek yok artık

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam kariyerli isimli bir yıldız ve çok faydalı da olur ama 3 yılda 18m Euro vereceksek almayalım. Şuanda o lükse sahip değiliz. Adam 31 yaşında, 3 yıllık kontrat sonunda 34 yaşında olacak yani bir daha satma imkanın yok. Genç, yetenekli ve geleceği olan birini alalım daha iyi. M'villa, Clasie yada bulunacak başka bir yetenek vs gibi
Haklisin dediklerinde ama ben hangi durumdayim biliyo musun yeterki dos gelsin parasi rengi irki takimi yasi farketmez dos gelsin. Dosu olmayan takim mi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt