Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oo efsane haber yanına da muslera'yı verelim .@Efsanespors 2 dk.2 dakika önce
FLAŞ!!
İnter'in başına geçen Holladalı teknik adam Frank De Boer, Galatasaray'dan Sneijder'in alınmasını istedi.
O degilde diarra gelirse suanda en cok kazanana esitlenir diye sozlesmesi olan yok dimi bizde wes de falan ?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yani geneldede uygulanan birsey bu olur olur bilemeyizFootball Manager deki gibi?
9000 kişiyi takip eden 14000 takipçli bi twitter hesabının haberi,ciddi bişey değil.dün gece konuşuldu zaten.@Efsanespors 2 dk.2 dakika önce
FLAŞ!!
İnter'in başına geçen Holladalı teknik adam Frank De Boer, Galatasaray'dan Sneijder'in alınmasını istedi.
Golleride mi Diarra atacak? Amma abartiniz su herifiDiarra ile şampiyonluk şansı 80% ise , o olmadan şansımız 30% falan olur. Şampiyon olursak elde edeceğimiz gelirleri hesaplarsak bence değer.
Bazen riskli yatırım da yapmak gerek.
Yani geneldede uygulanan birsey bu olur olur bilemeyiz
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
9000 kişiyi takip eden 14000 takipçli bi twitter hesabının haberi,ciddi bişey değil.dün gece konuşuldu zaten.
Bu nasil bir Celiski anlamadim ki
Daha dün 3000 takipcili hesaplari güvenilir diye paylasiyordun
o marsilya hesabıydı-kaynağı da lequipe idi.olumlu haber paylaşmıştır kardeş olumlu haber = güvenilir olumsuz haber = asparagas
Öyle hemen raporlarım, diye hop atlama Renkdaş![]()
Quakerboy a gore bizim yonetim Umut Bulut'un kontratini fesh etmek icin € 900.000 onermis diyor.
Niasse transferini Riekerink isterse olabilecegini.
Dzemaili de € 400.000 alacagini birakip gitmis.
arda kafayı bana değil de başka şeylere tak artık.normal değilsin.
sneijder leş durumdaki inter'e mi gidecek , bunun gerçekleşmesinin tek ihtimali Yenge isterse olur o da mutlu istanbul'da diye biliyorum.Yenge de iyi para kazanıyor Türkiye'de , bence gitmek istemez.