Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Efsanespors 2 dk.2 dakika önce
FLAŞ!!

İnter'in başına geçen Holladalı teknik adam Frank De Boer, Galatasaray'dan Sneijder'in alınmasını istedi.

O degilde diarra gelirse suanda en cok kazanana esitlenir diye sozlesmesi olan yok dimi bizde wes de falan ?

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın beyler. Hâlâ kandırılmaya devam mı ediyoruz?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

@Efsanespors 2 dk.2 dakika önce
FLAŞ!!

İnter'in başına geçen Holladalı teknik adam Frank De Boer, Galatasaray'dan Sneijder'in alınmasını istedi.
9000 kişiyi takip eden 14000 takipçli bi twitter hesabının haberi,ciddi bişey değil.dün gece konuşuldu zaten.

Maliyet muhasebecileri gelmiş.

Muhasebeci arkadaşlar dediklerinize harfiyen katılabilirdim EĞER :

1. Donk , 1,6 milyon euro maaş
2. Umut, 1,8 Milyon euro maaş
3. Göbekli, 1,8 milyon euro maaş
4. Hamit , 1,6 milyon maaş
5. Tarık, 1,4 milyon maaş,
6. Chedjou, 3 milyon maaş

ile biz her yıl kabaca 10,5 milyon euroyu çöpe atmıyor olsaydık!! Diğer ontivero, endoğan vb çöpler ufak diye ilave etmeyi bile gerekli görmedim.

Üstelik bu çöplere

Donk : 2,5 milyon euro bonservis
Tarık : 4,75 milyon euro bonservis
Göbekli : 5 milyon euro bonservis
Hamit : 3 milyon euro bonservis
Chedjou : 6 milyon euro bonservis
Umut : 2 milyon euro bonservis

ile toplam 23 milyon euro civarı paramızı çöpe atmış olmasaydık valla bende size katılırdım da işte..... ;)

Sadece bu 6 oyuncuya bonservisleri ile 1 yıllık maliyetleri 35 milyon euro iken Hamit-Donk yerine bonservisi 4 ve maaşı 5 e Diarra , Umut denen futbol özürlüsü yerine Bas Dost için bonservis 6 , kendine 3,5 , Tarık denen futbolcu müsfettesi yerine Cavanda ya 800 k maaş, Ched denen stoper bozuntusu yerine bir stoper alsan adam gibi 5 bonservis 3,5 maaş da ona ödesen yine 12 civarı maaş ödersin ama bonservis için 23 değil 15 ödersin dolayısı ile cebinde 8 kalırdı ama takımın 8 kat dahagüçlü bir takım olurdu.

O yüzden Drogba, Sneijder, Diarra gibi adamlara verilen para ile bize bişey olmaz ama Tarık, Donk, Göbekli, Hamit, Ched, Dzemaili, Dany, Yiğit gökoğlan, Hairoviç, Ontivero, sercan, Furkan, Umut gibi adamlara para saçmaktan rezil rüsva olup üstüne de ffplik oluruz.

Ulan hala şu umut gündoğan denen kadroda gözüküoyor biliyormusunuz ? 1 milyon euro bonservis ödemiştik eyyyy muhasebe guruları!!

Son düzenleme:
arda kafayı bana değil de başka şeylere tak artık.normal değilsin.

Quakerboy a gore bizim yonetim Umut Bulut'un kontratini fesh etmek icin € 900.000 onermis diyor.

Niasse transferini Riekerink isterse olabilecegini.

Dzemaili de € 400.000 alacagini birakip gitmis.

bi yerliye bak birde yabanciya. Abi net yabanci > yerli

Twitter

Sergen'in deyimiyle '65bin' takipcili bi twitter hesabi yani ciddi bir kaynak
sneijder leş durumdaki inter'e mi gidecek , bunun gerçekleşmesinin tek ihtimali Yenge isterse olur o da mutlu istanbul'da diye biliyorum.Yenge de iyi para kazanıyor Türkiye'de , bence gitmek istemez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt