Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hep de niyeyse bir üçüncü etken var bizim yapacağımız sağlam transferlerde. Leiva'da teknik direktöre takıldık, inşallah Diarra'da şu saçma 10 milyona takılmayız. Zaten bizimle ne ilgisi olduğunu da hala anlamış değilim.

chelseali remy hala ayrılmamış. kiralasınlar. çok zor olmasa gerek...

Diarra nin avukati sanirim o cezayi taksite baglayacak 3 yil icinde Cimbomun parasi ile odemeye calisiriz gibisinden, onlar da ok derse olacakmis sanirim.

Diarra nin avukati sanirim o cezayi taksite baglayacak 3 yil icinde Cimbomun parasi ile odemeye calisiriz gibisinden, onlar da ok derse olacakmis sanirim.
zaten hemen vermesi mümkün değil o parayı.pazar günü marsilyanın maçı var,kadroya belki alınır belki alınmaz...maç sonu açıklaması falan...belli olur gelişi.

leiva yı çok beğeniyorsan takımın alsın söyle azizeye

Niye ben de burada Leiva'nin bize daha cok uygun oldugunu diyorum kac zamandir. Ben de mi Fenerli oluyorum yani senin mantigina göre?

Bir kere Leiva 3 yas daha genc, bu bir. Diarra futbolcu olarak cok daha yetenekli bunu zaten ben de söylüyorum ama ben tamamen hislerime dayanarak Leiva tipinde bir adamin bize daha fazla katki saglayacagini düsünüyorum. Orta sahada "hamal" tipinde bir adam lazim, bize defansif özellikleri daha agir basan bir adam lazim oraya yanindaki adamin Selcuk oldugunu düsünürsek.

Bence hepimiz bosuna tartisiyoruz, Leiva yatti. Diarra da yakinda yatar.

Gomez geldikten sonra Dost ayrilmak istiyormus.

2017 de yani seneye kontrati bitiyor, Wolfsburg uzatmak istemis ama Dost reddetmis. Mis gibi firsat transferi iste.

Nasri yillik 8.4m sterlin para aliyor.8tas nasi getirecekmis onu? Yillik 6m euro filan vermesi lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt