- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
H.O
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafadan sayılar yazıyor , transfer olunca aaa bak bildim ama rakamlar değişik diyor . İnandırıcılığı artıyor çünkü sayı verince. Dün diarra anlaşma tamam 4.5 milyon falan diyen , bugün 4 milyonu reddetti diyor . İyi kafa, tiner çekiyor bjkli sonuçta .
Sent from my iPhone using Tapatalk
inanmıyorum
Nirde demiş , seni pek tanımıyorum kardeşim ; troll tayfasından mısın
bip ise bi ihtimalBip o bu babaspor . Atıyorlar çok ama belki konuşmuştur lakin çok atıyorlar hem de çok.
Ulan bi Grasshoppers'i yendiler sanırsın Barça,Madrid'i yendiler.

bip ise bi ihtimal
Niye ben de burada Leiva'nin bize daha cok uygun oldugunu diyorum kac zamandir. Ben de mi Fenerli oluyorum yani senin mantigina göre?
Bir kere Leiva 3 yas daha genc, bu bir. Diarra futbolcu olarak cok daha yetenekli bunu zaten ben de söylüyorum ama ben tamamen hislerime dayanarak Leiva tipinde bir adamin bize daha fazla katki saglayacagini düsünüyorum. Orta sahada "hamal" tipinde bir adam lazim, bize defansif özellikleri daha agir basan bir adam lazim oraya yanindaki adamin Selcuk oldugunu düsünürsek.
Bence hepimiz bosuna tartisiyoruz, Leiva yatti. Diarra da yakinda yatar.
su eski gstv calisanlarin sitesi hangisiydi? Bipmi babami?
1.5 ay resmi mac yapmamis Lokomotiv Moskova'yi yenincede gaza gelmislerde sonrasi malum. Grasshoper gecen hafta Isvicre 3.lig takimiyla 0-0 berabere kalmistiUlan bi Grasshoppers'i yendiler sanırsın Barça,Madrid'i yendiler.
Eski gs tv üylerinden kurulu bir site.babaspor