Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jousa adam midir

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Diyarra gelsene be kara oğlan gelde kuşlara saplaaaaa :D :D

Riekerink bu sezon Podolski yi forvet olarak oynatir, Eren in yedek kalma ihtimali var

Bruma- Eren - Josue

Sneıjder

Diarra - Tolga

Carole - Denayer - Chedjou - Cavanda

Muslera​

Tolga basar diarra kapar Sneıjder pas verir eren atar. Oley oley oleyyyy beee süper oldu işte şimdi yaşasın cimbom bom

Yuhhh hava 180 derece yapti

7a2db298ac2b86a69cc385ae18836d93.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

sagdan gıtsen böyle olmucaktı

Bu seneki transferler ve harcanan para çok şaşırtıcı. Acaba seneye transfer cezası falanmı gelecek diye düşünüyor insan.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inanmiyorum gelecegine ama Bu Diyarra gelirse muhtemelen Selcuktan da kurtuluyoruz. Tolga-Diyarra orta sahasi yapar, surekli ileri dikine oynayan bir orta saha

Transferde usülsüzlük yaptıgı için oyuncusunun cezası başka takıma transfer olması durumunda ortaya çıkıyor.Zaten moskovaya 5 teklif edecekmiş Diarra.Ama o parayı bir şekilde biz vereceğiz.Diarraya yıllık fazla vereceğiz.Oda oradan kendi vermiş gibi verecek Moskovaya.
Mert,adam her ay 100bin euro ödüyor..Dediğin gibi olsa o zaman Moskovanın günahı ne?Şimdi Messi PSGye gitse ve orada futbolu bırakana kadar oynasa ne olacak?Barcelona hiç mi para almayacak?

rikerink hocam cok tassakli bir takim kurma pesinde

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Riekerink geldiğinden beri 4-3-3 oynatıyor ama 4-2-3-1 de oynasak yine olmaz Josue ve Sneijder aynı anda.

Belki birini kanatlara atarak olabilir. Yoksa zor yani.

Bu adamın böyle GS'ye gelme heveslisi olması 11 garantisi aldığı konusunu akıllara getiriyor ister istemez.

Yani garanti derken kadroda Sneijder var benim mevkimde, ben nerede oynayacağım diye sormuştur diye düşünüyorum en azından.

Oynama garantisi olan üstelik avrupa liginde olan Braga ve BJK gibi takımlar yerine bizi tercih ettiğine göre...
Hoca dert etsin onu ya josue iyi oyuncu ve aldik.
Biz keyfini çıkaralım biraz su alternatif kadronun

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulaan diyarra gündemdeyken josue nerde oynarmı diye düşünüyorsunuz :D :D nerde oynarsa oynasın diarra alınsın da kendimize gelelim şuan diyarra sarhoşu çoğu taraftar sonuç belli olasıya kadar ya mutluluktan ucaçaz yada öfke patlaması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt