- 15 Eylül 2009
- 65.580
- 11.904
- 3.163
jousa adam midir
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Josue sağ kanatta sinandan daha faydalı olur hem daha efektif adam pas uzaktan şut filanda yapar
Bu iddiaya "olur mu öyle şey lan" diyemiyoruz çünkü bunu yapabilecek bir yönetimimiz var.Beyler sneijder gitti lass diarrayı yıldız açığını kapatmak için alıyorlar sneijderin ücreti ona verilicek amc olarakta josue geldi işte
Yuhhh hava 180 derece yapti
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mert,adam her ay 100bin euro ödüyor..Dediğin gibi olsa o zaman Moskovanın günahı ne?Şimdi Messi PSGye gitse ve orada futbolu bırakana kadar oynasa ne olacak?Barcelona hiç mi para almayacak?Transferde usülsüzlük yaptıgı için oyuncusunun cezası başka takıma transfer olması durumunda ortaya çıkıyor.Zaten moskovaya 5 teklif edecekmiş Diarra.Ama o parayı bir şekilde biz vereceğiz.Diarraya yıllık fazla vereceğiz.Oda oradan kendi vermiş gibi verecek Moskovaya.
Sneijder devre arası çine gidicek bu zamana kadarda josue takıma adapte edilicekBu iddiaya "olur mu öyle şey lan" diyemiyoruz çünkü bunu yapabilecek bir yönetimimiz var.
sagdan gıtsen böyle olmucaktı

Hoca dert etsin onu ya josue iyi oyuncu ve aldik.Riekerink geldiğinden beri 4-3-3 oynatıyor ama 4-2-3-1 de oynasak yine olmaz Josue ve Sneijder aynı anda.
Belki birini kanatlara atarak olabilir. Yoksa zor yani.
Bu adamın böyle GS'ye gelme heveslisi olması 11 garantisi aldığı konusunu akıllara getiriyor ister istemez.
Yani garanti derken kadroda Sneijder var benim mevkimde, ben nerede oynayacağım diye sormuştur diye düşünüyorum en azından.
Oynama garantisi olan üstelik avrupa liginde olan Braga ve BJK gibi takımlar yerine bizi tercih ettiğine göre...
Evren Göz @evrengoz Chedjou, Diarra transferine dahil değil. Bu konuda herhangi bir takas yok.