Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Ya cins Sinan bir sus, adam 10 günlük cezayı soruyordu . Ya bir sus arkadaş
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Dürüst gibi konuşuyor işte ne güzel. Tüm cümlelerini yuvarlıyor. Kesin konuşmuyor![]()
Levent nazifogluda bonservis verecez derdi heralde demi.İmza parası olayı var dedi geçen tv de.Bonservis filan yok görürsün zaten haftaya transfer gerçekleşirse.
can vitinhoyu sordular mıTamam sen onlara inan ben kendi kulübüne inanmayı tercih ediyorum. Zira dediğim gibi sözleşmeyi yapan Marsilya kulübü.
Bedava bırakırlarsa yine kendi inisiyatfileriyle bırakacaklar diyor zaten Fransız basını da. Bizimkilerin Chedjou'yu önermesi falan da bu haberlerle örtüşüyor.
Bedava gelirse kontratında madde vardı diye gelmeyecek yani. Maaş yükü+oyuncuyla OM başkanının sezon başındaki görüşmesi.
Sarjim yok tabletten giriyorum . google store'dan hic bise indiremiyorum kardesim ayarlariyla oynamisHayir. Bu gibi durumlarda telefondan gireceksem opera mini kullaniom. Tavsiye ederim.
Lokomotif niye indirime gitsin ki anlamadim? Kurusuna kadar ister parayi lokomotif. Adamlar hakli olduklari davada niye indirime gitsinler yahu. Sacma sacma seyler. Bosuna diarra ile ilgileniyorlar. Alamayacaklar
ben hiç bir çevreden duymadım riekerking galatasaray'a yakışmıyor , 2 maç sonra gönderilir diye..yusuf yusuf oldular. Iddaasina girerim selcuk,umut v.b. bunlara para veriyorlardir kazmalari icin