Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya cins Sinan bir sus, adam 10 günlük cezayı soruyordu . Ya bir sus arkadaş

Sent from my iPhone using Tapatalk

Levent nazifogluda bonservis verecez derdi heralde demi.İmza parası olayı var dedi geçen tv de.Bonservis filan yok görürsün zaten haftaya transfer gerçekleşirse.

Tamam sen onlara inan ben kendi kulübüne inanmayı tercih ediyorum. Zira dediğim gibi sözleşmeyi yapan Marsilya kulübü.

Bedava bırakırlarsa yine kendi inisiyatifleriyle bırakacaklar diyor zaten Fransız basını da. Bizimkilerin Chedjou'yu önermesi falan da bu haberlerle örtüşüyor.

Bedava gelirse kontratında madde vardı diye gelmeyecek yani. Maaş yükü+oyuncuyla OM başkanının sezon başındaki görüşmesi.

LN : Cezalar kalkmadı, sarı katlarla ilgili ceza duruyor ama daha sonra ne olur bilemiyorum, başkanımızın yaklaşımına bağlı ama ben futbolcuların yanında duruyorum.

Tamam sen onlara inan ben kendi kulübüne inanmayı tercih ediyorum. Zira dediğim gibi sözleşmeyi yapan Marsilya kulübü.

Bedava bırakırlarsa yine kendi inisiyatfileriyle bırakacaklar diyor zaten Fransız basını da. Bizimkilerin Chedjou'yu önermesi falan da bu haberlerle örtüşüyor.

Bedava gelirse kontratında madde vardı diye gelmeyecek yani. Maaş yükü+oyuncuyla OM başkanının sezon başındaki görüşmesi.
can vitinhoyu sordular mı

Bu soru kaynarsa sinana sovucem bi dur be adam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sinan Bilgin yaladıkça yalıyor boş konuşup zaman öldürüyor mal herif.

Ertem biraz önce çok güzel açık verdi ama Levent çakamadı.

Ahh bee..

Lokomotif niye indirime gitsin ki anlamadim? Kurusuna kadar ister parayi lokomotif. Adamlar hakli olduklari davada niye indirime gitsinler yahu. Sacma sacma seyler. Bosuna diarra ile ilgileniyorlar. Alamayacaklar

Sinan Engin: "Levent Nazifoğlu pırlanta gibi bir adamdır."

Lokomotif niye indirime gitsin ki anlamadim? Kurusuna kadar ister parayi lokomotif. Adamlar hakli olduklari davada niye indirime gitsinler yahu. Sacma sacma seyler. Bosuna diarra ile ilgileniyorlar. Alamayacaklar

Aynen.

Serbest kalma maddesi olayı da aynı şekilde.

Adam serbest kalıyor fakat ne hikmetse Chedjou'yu öneriyoruz karşılığında.

İlgilendik alamadık demek için oyalıyorlar milleti.

Ulu orta her transferi böyle konuşmak yersiz

Amatörlük akıyor şimdi şov yapıyor olurda olumsuz bir durum olursa görecek o şovun bedelini

Nazifoglu taraftarla dalga geçti resmen

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan ertem ilk defa akilli bi soru sordu o da arada kaynadi ulan ayi yogi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt