Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizi oyaliyorlar gibi konustu Diarra hakkinda. 10 gün neyi bekleyecegiz; sonra olmayinca alternatif alamiyoruz zaman yok diye.

LN : 2 milyar TL'yi aşkın proje üzerinde çalışılıyor.

Tamam sen onlara inan ben kendi kulübüne inanmayı tercih ediyorum. Zira dediğim gibi sözleşmeyi yapan Marsilya kulübü.

Bedava bırakırlarsa yine kendi inisiyatfileriyle bırakacaklar diyor zaten Fransız basını da. Bizimkilerin Chedjou'yu önermesi falan da bu haberlerle örtüşüyor.

Bedava gelirse kontratında madde vardı diye gelmeyecek yani. Maaş yükü+oyuncuyla OM başkanının sezon başındaki görüşmesi.

Yani inanmakla alakası yok.Bonservis versek adam çıkar şu kadar talep ediyorlar der.Zaten alırsak haftaya kapta herşeyi açıklamak zorundayız.Zaten bonservis isteseler 5 filan.İmza parası ekle 4.Lassana 9 milyon euroya gelecek bize.Senin aklın alıyormu bu paraları vereceğimize.10 milyon cezasınında bir kısmını biz vereceğiz lassa vereceğimiz yıllıktan.Herif gelecek 13 14 milyon eurolara.Şuandada tv de herif bonservisle alakalı hiç bişeyden bahsetmedi.

Bu levent n. da kaypak cıktı.

Bugun diarra isinin palavra oldugu anlasildi.

Abv! :(

Ulan dumbuk dun dedin daha diarra %99 bitti diye simdi yanlis anlasildi deyip dansozluk yapiyor deyyus!.

Dun anlamaliydim irfan kurtoglunun Hagi transferi icin bile kendi yapmis gibi soylediginde yalancinin teki oldugunu anlamaliydim. O donemin ofisboyu kendi yapmis Hagi transferini gibi yalan konusmustu. :(

bu adama ifrit olmaya başladım kıvırıyor herşeyi serdar'ı da bu aldırdıydı zaten. diarra da gelmezse seyreyleyin cümbüşü.

Arsenal ya Mustafi ya Denayer i alacakmış

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bu levent n. da kaypak cıktı.

Bugun diarra isinin palavra oldugu anlasildi.

Abv! :(

Ulan dumbuk dun dedin daha diarra %99 bitti diye simdi yanlis anlasildi deyip dansozluk yapiyor deyyus!.

Dun anlamaliydim irfan kurtoglunun Hagi transferi icin bile kendi yapmis gibi soylediginde yalancinin teki oldugunu anlamaliydim. O donemin ofisboyu kendi yapmis Hagi transferini gibi yalan konusmustu. :(
Dun ne dediyse aynisini dedi sen yanlis anlamisin ben gayet dun dedigini anlamistim mesala

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EŞ : 7bin kombine satıldı bunun sebebi nedir ?

LN : Bunun sebebi geçen seneki başarısızlıktır.

Yani inanmakla alakası yok.Bonservis versek adam çıkar şu kadar talep ediyorlar der.Zaten alırsak haftaya kapta herşeyi açıklamak zorundayız.Zaten bonservis isteseler 5 filan.İmza parası ekle 4.Lassana 9 milyon euroya gelecek bize.Senin aklın alıyormu bu paraları vereceğimize.10 milyon cezasınında bir kısmını biz vereceğiz lassa vereceğimiz yıllıktan.Herif gelecek 13 14 milyon eurolara.Şundada tv de herif bonservisle alakaları hiç bişeyden bahsetmedi.

Her söylediğine inanmak zorunda mıyız bizim yönetimin?

Fransız basınında bizzat Marsilya başkanının yaptığı açıklamalar var serbest kalma maddesi yok diye aynı şekilde bakarsak o da yazılı bir şeye güvenmeden söylemez herhalde.

Kaldı ki güvendiğimiz basınımız düne kadar Chedjou önerildi diyordu takasta. Madem serbest kalma maddesi var bu öneri neyin nesi?

Adam ayrılmak istiyor diye cezasını öne sürüp Marsilya'ya ufak bir bedelle hatta mümkünse bedavaya bitirmeye çalışıyorlar işte.

Fatih Terimle yüzeysel konuşmalarımız oldu ama teklifte bulunmadık o da bize bir cevap vermedi, öyle bir ortam olmadı.Milli takıma devam ettiği için teklifte bulunmadık.

Mal herifler Diarra ile ilgili detay sormadılar ..

Olay rusya'da bitiyor , futbolcu ile anlaşmışız herşey paraya bağlı anlaşılan..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt