Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam sen onlara inan ben kendi kulübüne inanmayı tercih ediyorum. Zira dediğim gibi sözleşmeyi yapan Marsilya kulübü.
Bedava bırakırlarsa yine kendi inisiyatfileriyle bırakacaklar diyor zaten Fransız basını da. Bizimkilerin Chedjou'yu önermesi falan da bu haberlerle örtüşüyor.
Bedava gelirse kontratında madde vardı diye gelmeyecek yani. Maaş yükü+oyuncuyla OM başkanının sezon başındaki görüşmesi.
Nazifoglu taraftarla dalga geçti resmen
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dun ne dediyse aynisini dedi sen yanlis anlamisin ben gayet dun dedigini anlamistim mesalaBu levent n. da kaypak cıktı.
Bugun diarra isinin palavra oldugu anlasildi.
Abv!
Ulan dumbuk dun dedin daha diarra %99 bitti diye simdi yanlis anlasildi deyip dansozluk yapiyor deyyus!.
Dun anlamaliydim irfan kurtoglunun Hagi transferi icin bile kendi yapmis gibi soylediginde yalancinin teki oldugunu anlamaliydim. O donemin ofisboyu kendi yapmis Hagi transferini gibi yalan konusmustu.![]()
Yani inanmakla alakası yok.Bonservis versek adam çıkar şu kadar talep ediyorlar der.Zaten alırsak haftaya kapta herşeyi açıklamak zorundayız.Zaten bonservis isteseler 5 filan.İmza parası ekle 4.Lassana 9 milyon euroya gelecek bize.Senin aklın alıyormu bu paraları vereceğimize.10 milyon cezasınında bir kısmını biz vereceğiz lassa vereceğimiz yıllıktan.Herif gelecek 13 14 milyon eurolara.Şundada tv de herif bonservisle alakaları hiç bişeyden bahsetmedi.
Subyanci o takimin basindayken messi ronaldo olsa arsenal'dan bi halt olmazArsenal ya Mustafi ya Denayer i alacakmış
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
lan diarra yi sormayi unuttu