Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sa

Mahmoud Tectemir geldi mi

emre-belezoglu.jpeg

Abisine ne dersin.

bu işi anlayan varmı,diarranın bu cezası cas tarafından oyuncuya verilmedimi ? ne marsilya ne moskova ne alakası var ki

10 milyonu ödeyecek olan diarra degilmi iş moskovadan cıkmıs sonucta cas oyuncuya ceza kesmiş

Bilmiyorum ama Uefa Diarra'yı transferinden dolayı 10 milyon euro ödemeye mahkum etmiş.. Marsiya'da benim suçum değil der gibi karışmamış..

Durum böyle olunca da Diarra kendi ödüyor..

Bilmiyorum ama Uefa Diarra'yı transferinden dolayı 10 milyon euro ödemeye mahkum etmiş.. Marsiya'da benim suçum değil der gibi karışmamış..

Durum böyle olunca da Diarra kendi ödüyor..

e böyleyse durum moskovayla görüşme neyin nesi anlamadım uefa cezayı oyuncuyamı kitlemiş moskovayamı

adamın moskovayla bagı kalmamıs hala ne diye moskovayla görüşecek diyorlar

bu işi dogru düzgün bilen yok sanırım

Rize adebayor ve flaminiyi almıs

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

e böyleyse durum moskovayla görüşme neyin nesi anlamadım uefa cezayı oyuncuyamı kitlemiş moskovayamı

Oyuncu Cska Moscow ile anlaşmazlıkları var.Bu süreçte Spartak Moscow ile görüşüp,Lokomotif Moscow ile anlaşmış.Uefa'nın görüşme içinde görüşmeye karşı muazzam bir aykırı tutumu var.O yüzden 10 milyon avro Marsilya'ya ceza çıkartmışlar.Bizde Spartak Moscow ile anlaşıp bu işi bitiricez

Moskova ile bağı o ceza zaten. 10m ödemesi lazım Diarra'nın Moskova'ya.
Fakat haftalık olarak 100 bin mi ne ödüyormuş galiba. Son çıkan haberlere göre bizim önerimiz , 3 taksit halinde Moskova'ya 5m verip ceza konusunu kapatmak.
İmza parası vermiş gibi olacağız bir nevi.
Marsilya ya da bonservis ödemesi yok galiba. O nasıl olacak bilmiyorum.

Bu konuda anlaşılmayacak birşey yok ki, ceza Diarra'ya veriliyor ama sonuç olarak o para L. Moskovay'ya ödenecek. Diarra da söylenenlere göre az az moskovaya ödüyormuş ama uzun yıllara yayılmış bir süreç.

Şimdi alacaklı olan moskova ile görüşüp orta yol bulunmaya çalışılıyor. 10 milyon € atıyorum 5 senede eline geçeceğine sen bu parayı 5 milyon € indir biz bu parayı sana 1 sene içinde verelim. Kulüple anlaşırsan oyuncunun başka bir kulübe gitmesinde de sıkıntı olmaz.

Lassana Diarra şuan bana 25 dakikalık yerde, Guingamp maçında ilk 11 oynayacakmis.
Kafam iyi olsa gidip Hotel önünde beklerim :D
c9da8b6c685e40b7cff1a1709834da11.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Muslera
Serdar
Diarra
Sneijder

omurgası iş yapar bu ligde. Ön bölgeye Eren yerine daha farklı bir isim olsaydı keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt