Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fiko tüm parayı stopere yatıracak heralde

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
600 bin az degil mi

ve Antalya da daha fazla kazaniyordu

bjk etoyu almıs diyolar o kadar yazdım etoyu almalıyız diye bu adam tek ayagıyla gol kralı olur bu ligde

Eto nun bize eliyle attigi golü unutmadik !!

ama rakamlar dogruysa cok iyi

Eto Antalya'da daha fazla alıyordu, BJK'ye gidince daha az alacak bu haberlere göre. Ya biz alsaydık.. 4m maaş,3m imza.

Yıllık 2.5 alacak ama 35 yaşında adam , bunu da göz önüne alın. Ha ben ister miydim bize , isterdim .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tek eto o kadar tempoyu kaldıramaz. Kargalar ile Antalya aynı değil. Müthiş oyuncu olsa da adamlar as kadro için alıyor ve adam 35 yaşında. Bence bizim için iyi bir hamle , iyi oyuncu ama ona bir şey demek saçma olur.

[/RIGHT]
[/LIST]

düzgün duyum paylaşan nadir insanlardan biri...

Duyum dediğin şeyi , daha 2 gün önce Nazifoğlu dedi. 1 haftadır da Ali Naci ve Evren Göz diyor ama siz ilk duymuşsunuz gibi iyi duyumcu diyorsunuz. Ben de duyumcu olacağım bu gidişle .

As oynayacaksa o kadar maçı kaldıramaz. Son 20 dakika girip iş yapabilir ama bunun için aldığı yıllık ücret fazla.

Vergiyi düşersen 2'ye düşer, Sneijder'in piyasası var hala. Lass'ında öyledir muhtemelen 4-5 orda alıyordur vergi %40,%50 falansa net 2m'dir maaşı.

O yüzden dedim zaten Türkiye'ye getiriyorsun, yurt dışındaki futbolcular Arap ligi olarak bakıyordur muhtemelen buraya, deli paralar dönüyor sözleşmelerde.

Net 1,1 milyon Euro alıyor yıllık. Lassanaa ilk geldiğinde bonservissiz diye 4 milyon imza parası aldı yoksa. Şuan brüt 1.9-2 milyon arası alıyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Daha yeni kavga etmedi mi bunlar Eto'o yüzünden PFDK ya falan verildiler.

Duyum dediğin şeyi , daha 2 gün önce Nazifoğlu dedi. 1 haftadır da Ali Naci ve Evren Göz diyor ama siz ilk duymuşsunuz gibi iyi duyumcu diyorsunuz. Ben de duyumcu olacağım bu gidişle .

son "yazdığına" duyum mu demişim? cümleyi net okumanı tavsiye ederim. Ayrıca duyumculuk yapabilirsin sana kalmış bişey renktaşım..

Aziz carsamba yine konusacakmis

yetmedi mi arkadas kac kere daha konusmayi düsünüyor bu adam

Dursunun bu huyunu seviyorum iste adam öyle zirt pirt konusmuyor

son "yazdığına" duyum mu demişim? cümleyi net okumanı tavsiye ederim. Ayrıca duyumculuk yapabilirsin sana kalmış bişey renktaşım..

Düzgün duyum paylaşan nadir insanlardan biri...

Kardeşim burada duyum kelimesi yok mu ? Benim gözde mi sorun var yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt