Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taarabt yalvarıyor Marsilya ya beni alın diye :D

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Düzgün duyum paylaşan nadir insanlardan biri...

Kardeşim burada duyum kelimesi yok mu ? Benim gözde mi sorun var yani :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

evet son paylaştığına duyum dememişim.
cümle "düzgün duyum paylaşan nadir insanlardan biri"
yani her paylaştığına duyum dememişim.

Yav adam Antalya'da bile eksik antremana çıkıyordu yorgunluktan, bu adamdan medet ummak nedir? Avrupa ve lig için ilk 11 başlarsa Ocak ayına kalmaz adelesini Mozambik den toplar.

Hayırdır eto yu iyice emekli etmişsiniz tü kaka olmuş bir anda

Evet , son söylediği duyum değil yani. Peki tamam kardeş , öyle olsun .

dediğin gibi bilgi paylaşmış renktaş hatta bir avukatımızın katılacağını söylemiş.
umarım diarra gelir de ilk söyleyen "duyumcu" sen olursun:)

dediğin gibi bilgi paylaşmış renktaş hatta bir avukatımızın katılacağını söylemiş.
umarım diarra gelir de ilk söyleyen "duyumcu" sen olursun:)

İşte bilmeyeni kekliyor , bir avukatı temsilci göndereceğimizi daha 1 saat önce bir sitede okudum . Yani demeye çalıştığım , basından topluyor ; ısıtıp duyum diye veriyor . Yüzde 10 gelecekti ona göre, şimdi gelirse de bakın ben gelmez demedim zor ihtimal dedim falan diyecek. Şunlara prim vermeyin kardeşim :)

Hayırdır eto yu iyice emekli etmişsiniz tü kaka olmuş bir anda

Yok , ben de eleştirdim ama bize gelse çok sevinirim. Kimse tü kaka etmiyor ama adamı 3 kulvarda 35 yaşında ve 2 sene kullanacaklar . Mantıklı mı sence, ben bize dönüşümlü oynasın diye istiyordum. Bunlar bir de Avrupa'da oynayacak. Zaten kimse de eto kötü dememiş .

Bitsin artık şu transfer dönemi lanet olsun yav en önemli mevkiyi en sona bıraktılar serdar ve tolganın tüm maliyeti hesaplandığın da o paralara istediğin adamı getirirdin 60 tane gol yiyen takımı senede 20 maç oynayan serdar mı kurtaracak?

İşte bilmeyeni kekliyor , bir avukatı temsilci göndereceğimizi daha 1 saat önce bir sitede okudum . Yani demeye çalıştığım , basından topluyor ; ısıtıp duyum diye veriyor . Yüzde 10 gelecekti ona göre, şimdi gelirse de bakın ben gelmez demedim zor ihtimal dedim falan diyecek. Şunlara prim vermeyin kardeşim :)

doğrudur renktaşım verdiği oranlara falan inanmıyorum sadece her sallayan yıkıldı bir bu kaldı sanırım.
bir-iki darbeye bu da göçecek artık bekliyorum:) (şeref aydını'ı yemiş nöbettir bu nöbet)

Aziz carsamba yine konusacakmis

yetmedi mi arkadas kac kere daha konusmayi düsünüyor bu adam

Dursunun bu huyunu seviyorum iste adam öyle zirt pirt konusmuyor

Bence konusmuyor degil daha cok konusamiyor. Adam 2 kelimeyi zarzor bir araya getiriyor.

Aziz yine ota boka suc atar her zamanki gibi. Biraz da bize bir kac iftirada bulunur ve konusmasini sonlandirir.

doğrudur renktaşım verdiği oranlara falan inanmıyorum sadece her sallayan yıkıldı bir bu kaldı sanırım.
bir-iki darbeye bu da göçecek artık bekliyorum:) (şeref aydını'ı yemiş nöbettir bu nöbet)

Şeref Aydın Zamanında biliyordu , ona haksızlık etmeyelim bu çakma Ada'mla. Saçma sapan basından yorumlayıp yazıyor. Şeref Aydın kendi kendini imha etti çünkü adamı kalmadı içeride . Neyse inşallah gelir diarra :)

Bence konusmuyor degil daha cok konusamiyor. Adam 2 kelimeyi zarzor bir araya getiriyor.

Aziz yine ota boka suc atar her zamanki gibi. Biraz da bize bir kac iftirada bulunur ve konusmasini sonlandirir.

Saçma salak, bize ithamlarda bulunacak yine. Bir Allah'ın kulu da sen kimsin aziz demiyor .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt