Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
16:00 tek geleceksin

Ayrıca özelden telini at nasıl haberleşicez gelmeyeceğin o kadar belli ki artislik,hava bol
Ahahahha :D saat 2.30 orda ben bulurum seni merak etme bak tekrar diyorum sana transfer nöbetini işgal edip prim yapma gelirsen gelirsin gelmezsen de buralar şenlenir döneklik yapıp 14.00 falan deme son lafımı ettim yarın gece 2.30 daha fazla alıntı yapma hadi bb

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahahahha :D saat 2.30 orda ben bulurum seni merak etme bak tekrar diyorum sana transfer nöbetini işgal edip prim yapma gelirsen gelirsin gelmezsen de buralar şenlenir döneklik yapıp 14.00 falan deme son lafımı ettim yarın gece 2.30 daha fazla alıntı yapma hadi bb

Kim dönek belli

Adres ve saat istedin verdim

Şimdi 02:30 diye kıvırmaya başladın senden iyi dansöz olur

40 dakikada 17 sayfa gidince bi bok oldu sandim her gun ayni muhabbetler troll oldugunu bildiginiz birine bu kadar kizmak ???

Kim dönek belli

Adres ve saat istedin verdim

Şimdi 02:30 diye kıvırmaya başladın senden iyi dansöz olur
Anlama problemin mi var kavga istedin yeri seçtin 14.00 dedin o saatte kavga mı olur 2.30 dedim gelirsen gelirsin gelmezsen de buraya bir daha girme bak tartışma bitti bişey diyceksen özelden yaz ki milletin nöbetinin içine şeyapmayalım hadi bb artık

Anlama problemin mi var kavga istedin yeri seçtin 14.00 dedin o saatte kavga mı olur 2.30 dedim gelirsen gelirsin gelmezsen de buraya bir daha girme bak tartışma bitti bişey diyceksen özelden yaz ki milletin nöbetinin içine şeyapmayalım hadi bb artık

Konuşmaya bak daha 16:00 idrak edemeyen adamla ne tartışacağım

Güle güle

Revue2Presse FOOT ‏@RdP_Foot 21 dk.21 dakika önce Çeviriyi görüntüle
Mercato - OM : Galatasaray aurait fixé ses conditions pour Lassana Diarra !

onu bunu bosverin de, mactan sonra bara gitecem icmeye, gelen gelir gelmeyen adam degildir.

Can Kanca

Aksama Old Irish'e gel, bir bira söylerim sana, taktik'de veririm yarin icin, rahat devirirsin Koyunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt