Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ayewi aliyormusuz beyaz tvye göre.
edit yanlis anlamisim

Benjamin Moukandjo

Son düzenleme:
linnesin sucu degil bu tek bjk karsi cok iyidi.
bu orta sahanin sorunu ne öne ne arkaya calisyorlar.

Faruk , iyi niyetini anlıyorum ama inan nefret ettiğim Sabri , Linnes'ten iyi. Ben bu kadar savruk ve kırılgan bir adam görmedim. Sabredilmedi deme, adam bu sene hazırlık maçları dahil hep 11 oldu , bjk maçı ( o da ortalama oynadı) dışında rezil . İyi niyetini biliyorum ama hele bu maçtan sonra en son savunulacak adam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Enteresandır.

"Atamayana atarlar" kuralı

Öyle böyle işliyor futbolda.

Bu benjamini izleyen var mı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Faruk , iyi niyetini anlıyorum ama inan nefret ettiğim Sabri , Linnes'ten iyi. Ben bu kadar savruk ve kırılgan bir adam görmedim. Sabredilmedi deme, adam bu sene hazırlık maçları dahil hep 11 oldu , bjk maçı ( o da ortalama oynadı) dışında rezil . İyi niyetini biliyorum ama hele bu maçtan sonra en son savunulacak adam.

carole 2 yari hatirliyorsun hatasnii ?
gol olabilirdi.
bence sorun linnesde degil sadece.
orta saha cok kötü.

Caner gelirse en az 2 alır , diarra da 4.5 , eee forvet de alacağız . Bizde bir iş var , ne yapıyoruz anlamıyorum . Diarra ve forvet al sonra Caner oluyorsa al.

Medyada Carole'ü beğenen bir kişi yok. Niye? Çünkü adam mütevazi bir transfer oalrak geldi. İşini yapıyor sadece. Umut denen adam 5-6 asistini yemiş geçen sezon.

Caner kötü transfer olmaz lakin carole ü etkilemesinden ve selçuk çetesini kuvvetlendirmesinden tırstığım için veto edeceğim.

Carole donunda sallar Caner'i. Adam muz orta kesiyor diye begeniyor millet.

Ya bize ön libero lazim hala gidip israrla baska yerlerle ugrasiyorlar. Önce bi ön liberoyu al, rahatla sonra kimi nereye aliyorsan al.

Bu ön libero isi yine en sona kalacak, Diarra olmazsa bir de alternatif arayip duracaklar falan sacma sapan birini getirmezler umarim.

Caner gelirse en az 2 alır , diarra da 4.5 , eee forvet de alacağız . Bizde bir iş var , ne yapıyoruz anlamıyorum . Diarra ve forvet al sonra Caner oluyorsa al.

caner solda,bruma sağda oynasa güzel olmaz mı abi

sinan yedek kalmalı biraz,caner o açıdan iyi olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt