Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 67.809
- 82.617
- 4.218
Bence yok. Öyle olsa gitmesinde kolaylık sağlarız isterse demezdi başkanları.
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Kıvranıyorlar bence 3-5 bir şey koparabilir miyiz diye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence yok. Öyle olsa gitmesinde kolaylık sağlarız isterse demezdi başkanları.
Kıvranıyorlar bence 3-5 bir şey koparabilir miyiz diyeBonservis vermedikleri bir oyuncuya cezada da yardım etmediler diarra'nın mutlaka bi hakkı vardır
Caner Erkin'ı almak gibi bir hata yapmazlar ins.Malum yerli bir isim Dursun'un ağzının suları akar bu transfere ama Carole cidden Caner'den daha iyi bir sol bek
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanat oynayabilir ama kanatta yıllarca hep ezildi.Bence en iyi olduğu yer sol bek.Ama bir Carole asla değilCaner bek değil ki zaten orta saha topçusu
Valla yarın şu rusya daki sorunu çözerse ben lassana dan süpriz bir transfer bekliyorum.Marsilya bizden bişey koparamaz lass oynamam derse ne yapacaklar adamın karakteri sıkıntılı birkere bize gelmeyede çok istekli şuan
Arkadas hatirlatmayin Ribery'i efkarlancam yine ?marsilya zamaninda bizden riberyyi pis oyunlarla aldi simdi intikam zamani![]()
Diarra yerine Meireles gelirse çıldırır millet??????
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler maçın özetine baktım
Her pozisyon Chedjounun ney hatası hatta linnesi bile bu kadar kötü yapan chedjou berbat ötesi oynamış bi top şişirdi diye kral oldu şimdi tabi ama derhal gönderilmeli rezalet oynamış yani
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi