Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yok. Öyle olsa gitmesinde kolaylık sağlarız isterse demezdi başkanları.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Kıvranıyorlar bence 3-5 bir şey koparabilir miyiz diye :D Bonservis vermedikleri bir oyuncuya cezada da yardım etmediler diarra'nın mutlaka bi hakkı vardır

Bu Bünyamin Gezer niye zırlıyor Telegol de bilen var mı?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kıvranıyorlar bence 3-5 bir şey koparabilir miyiz diye :D Bonservis vermedikleri bir oyuncuya cezada da yardım etmediler diarra'nın mutlaka bi hakkı vardır

Kontratlı topçusu 2019 à kadar Başkanları söz vermiş gitmek istersen eğer elimizden gelen yardımı yaparız demiş. Fransa basını bu yardımın 4 milyon Euroluk imza parası karşılığında olacağını söylüyor hepsi bu

Caner Erkin'ı almak gibi bir hata yapmazlar ins.Malum yerli bir isim Dursun'un ağzının suları akar bu transfere ama Carole cidden Caner'den daha iyi bir sol bek

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet sonunda hem kel hem sakallı bizimde bir topçumuz oluyor. Hemde Caner ile iyi anlaşırlar

Özbek'e ulaşan menajer Aydın, "Raul ve eşi İstanbul'da yaşamak istiyor. Türkiye'ye çok alıştılar. Bonservisi elinde. 1+1 yıllık sözleşme imzalamaya hazır. İlk yıl 30 maçın üzerinde oynarsa ikinci yıl sözleşmesini otomatik uzatmak istiyor. Düşündüğümüz rakam 1.5 milyon euro civarında. Fakat pazarlık edilebilir" mesajını iletti. Mehmet Özbek, bu öneriyi Riekerink'e söyledi. Son kararı Hollandalı hoca verecek. Dört sezon F.Bahçe'de oynayan Meireles, 105 resmi maçta 8 gol atıp, 12 asist yaptı.

Caner Erkin'ı almak gibi bir hata yapmazlar ins.Malum yerli bir isim Dursun'un ağzının suları akar bu transfere ama Carole cidden Caner'den daha iyi bir sol bek

Caner bek değil ki zaten orta saha topçusu

Bendeki bjk nefreti fenerden oteye gecti fenerliler en azindan bizim basarilarimizi kabul etmis durumda tinerciler ise kendilerini dev aynalarinda goruyorlar 7-8 yil ust uste sampiyon olan lyon gibi havaya girmisler. Ridvanin da dedigi gibi havaya girdinmi Galatasaray cakar sana

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Marsilya bizden bişey koparamaz lass oynamam derse ne yapacaklar adamın karakteri sıkıntılı birkere bize gelmeyede çok istekli şuan

Marsilya bizden bişey koparamaz lass oynamam derse ne yapacaklar adamın karakteri sıkıntılı birkere bize gelmeyede çok istekli şuan
Valla yarın şu rusya daki sorunu çözerse ben lassana dan süpriz bir transfer bekliyorum.

Diarra yerine Meireles gelirse çıldırır millet?

Beyler maçın özetine baktım
Her pozisyon Chedjounun ney hatası hatta linnesi bile bu kadar kötü yapan chedjou berbat ötesi oynamış bi top şişirdi diye kral oldu şimdi tabi ama derhal gönderilmeli rezalet oynamış yani

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuk devre arası satılmalı,başakşehire de verebiliriz.

Beyler maçın özetine baktım
Her pozisyon Chedjounun ney hatası hatta linnesi bile bu kadar kötü yapan chedjou berbat ötesi oynamış bi top şişirdi diye kral oldu şimdi tabi ama derhal gönderilmeli rezalet oynamış yani

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende önceleri yazmistim linnesin kötü görünmesinde onunda payi var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt