Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk
Sabri Semih Serdar Balta
Hamit Donk Selcuk
Yasin Umut Olcan

Bence başarı istiyorsak bu kadroyu denemeliyiz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carolenin yaptığı hata önemli değil(zaten beceriksizlikten değil dikkatsizlikten)..Önemli olan her maç yapmaması..

Sinan zaten yedek. Poldi ve bruma takımın kanatları, Yasin ve Sinan yedekleri. Elimizdeki forveti değerlendirmek diyorsun da 1 tane forveti değerlendiriyorsun ama 5 tane kanat varken onları değerlendirmiyorsun , ilginç . :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Değerlendirdim ya :D
Sinanı begenmiyorum,Podolski bizim ligde erenle aynı pozisyonda rahat oynar eğer oyunu rakip sahaya yıkıp oynayabilirsek
Yasinde top oynamıyor zaten bi tek Bruma var şuan o da bakalım ne kadar performans gösterecek.

Eğer Sneijder ve Selçuk u son bir yıldır oynadıkları gibi oynayacaklarsa ikisininde 11 de yeri yok Josue&Lass keser ikisinide
Ve kesinlikle çok iyi bir sol stoper'e ihtiyacımız var + böyle delici bir forvet mesela Niasse
Muslera
Cavanda-Serdar-R.Albiol-Carole
Lassana--Tolga
Podolski--Josue--Bruma
Eren​
Sonradan oyuna Yasin-Sinan-Niasse girer

Ozm bos bos konusup algi yaratmayacaksin. Eger iddia ediyorsan hadi kimmis isim verde gercekleri gösterelim. Bunun fikir ile alakasi ne var? Orda iftira atmissin, yiyorsa dur arkasinda.

benim onu sana dediğimi nerden çıkarıyosun onu da anlamadım...onu genel olarak söyledim..hem tv lerde hem forumlarda hem sözlükte vs...linnes çok iyi diyen adamlar şimdi yerden yere vuruyor...aynı şekilde chedjou için de öyle...

bunun senle ne alakası var?

Ona gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı totosu kalktı. Saçı da boyayınca iyice Griezmann zannetmeye başladı kendisini.

Böyle giderse kanatta 4. Veya 5. Alternatif durumuna düşer sonra yok olup gider bu şansları iyi değerlendirmesi lazım Josue poldi takıma girince bu kadar süre bulamaz

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan sakin ol yahu çok gerginsin.

ben olsam transfer yapar orta sahaya selcugu yollarim

selcuk lass ile ayni paraya oynayacak neredeyse, ondan acilan kontenjana da stoper alirim adam gibi, chedjou'yu da yollar bir dinamik forvet alirim

Böyle giderse kanatta 4. Veya 5. Alternatif durumuna düşer sonra yok olup gider bu şansları iyi değerlendirmesi lazım Josue poldi takıma girince bu kadar süre bulamaz

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunları düşünecek kadar kafası çalışıyordur herhalde. Yoksa dediğin gibi kendisine yazık eder.

Tamam Linnesi anlarim. Kiralik biryere gitse faydasi olabilir gelecek sezonlarda, bos degil tamamen, ama gelisdirmesi lazim kendisini. Ama Carole? Ulan Carole dediginiz adam son senelerde en iyi solbekimiz. Caner gitsin Pescara'da felan oynasin.

Hakan sakin ol yahu çok gerginsin.

Gergin olurum tabi, insan olmayi ögrensin bir cok kisi. Ozm bende senin isverenin olarak seni her hata da isten atayim canin istiyorsa. Böyle sacmalik mi olur yahu?

Bu taraftar istiyorki, rakip takim hic pozisyona girmesin, oyuncular tek hata yapmasin. Kimsiniz la siz? Real Madrid bile 10 tane pozisyon veriyor macta.

Bunları düşünecek kadar kafası çalışıyordur herhalde. Yoksa dediğin gibi kendisine yazık eder.

Saçını öyle yapmasından belli zaten , ben oldum kafasına girmiş. Unuttuğu bir şey var burası Türkiye , millet bir çöp ilan etsin artık terfi edemez . Valla kendine eder, çalışmıyor belli; seriliği de azalıyor çünkü kilo almaya başlamış. Onu farklı kılan hızıydı ama ben bu sene hızı ile ilgili en ufak bir şey göremedim.

Gergin olurum tabi, insan olmayi ögrensin bir cok kisi. Ozm bende senin isverenin olarak seni her hata da isten atayim canin istiyorsa. Böyle sacmalik mi olur yahu?

Bu taraftar istiyorki, rakip takim hic pozisyona girmesin, oyuncular tek hata yapmasin. Kimsiniz la siz? Real Madrid bile 10 tane pozisyon veriyor macta.

Haklısın. Eğitimsiz insanlarla uğraşmak gerçekten zor.

Tamam arkadaş abartmış , hata yapıyor ama iyi oyuncu demesi lazımdı da Hakan sen de çok sinirlisin kardeşim.

Lige kim yetiyor ayıptır sorması?
Erenden iyi kim gelicek niasse mi güldürmeyin adamın altyapı eğitimi yok diye everton oynatmıyor dikine koşan kontra topçusu eren en azından böyle maç kurtarır top saklar stoperi oyalar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok niye ayıp olsun açıklayayım hemen. Avrupa 'da oynamıyorsan ligde Hakan, Chedjou, Serdar üçlüsü yeter ortasaha ve forvet eksikleri dururken stoper transferi lüks ötesi lüks olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt