Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Cavanda Chedjou Denayer Carole
Tolga Diarra
Podolski Sneijder Bruma
Eto'o

914.gif

Evren de Diarra ya Cuma gününe kadar zaman verdik dedi. Yani en gec yarin (26 Agustos) birseyler olur.

Evren e göre Eto o gündemimizde yoktu.

Transfer dönemi bitince bu kadroyu görelim be :)
----------------Mus-------
--cavanda-ched-serdar-carole--
---------------diarra-----------
--------tolga---------sniper------
josue---------eren-----------bruma

inşALLAH

*eto'o gelirse fena olmaz bu kadroya.

Son düzenleme:
2006daki gsya benziyoruz.sneijder hasan şaşın yaptığı 17 asistin yarısını yapıp,10 da gol atsa ne guzel olur.:o

bruma niye oynamayamadı lan karabük maçında,35 dk pas alamadı

Ey ahali tehlikenim farkında olmayanlar var sanırım. Bu diarra abimiz 3 yıl daha sözleşme olmasına rapmen rahat rahat bize gelebiliyor. Bize geldikten sonra yarın bi gün daha iyi tekşif veren çıkarsa bizdende rahatlıkla gidebilir. Özellikle katar çin veya amerikadan çok rahat takım bulabilir kendine. Sırf 1 sene top oynayacak diye yok imza parası yok ceza parası felan önden vermeyelim hepsini ?

diyara transferi batmakta kulubumuzun batis surecini hizlandiracaktir.kulubumuzun selameti adina diyara transferine mani olmaliyiz..

diyara transferi batmakta kulubumuzun batis surecini hizlandiracaktir.kulubumuzun selameti adina diyara transferine mani olmaliyiz..
Velev ki Diarra gelmedi mahmut geldi ona kaç milyon avro verecekler.
Velev ki Diarra gelmedi Hans geldi ona kaç milyon avro verecekler.
Velev ki Diarra gelmedi ve kimse alınmadı şampiyonluk için % kaç şansın olur.

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 45 dk.45 dakika önce 1-Aziz Yıldırım Denizli maçıyla ilgili hakkımda konuşmuş.Program devam ederken cevap hakkımı kullanmak istedim fakat NTV yayına bağlamadı.++

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 41 dk.41 dakika önce 2-NTV'nin beni yayına bağlamaması hiç şık olmadı.Öyle 'çamur at izi kalsın' yapmak yok.+++

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 39 dk.39 dakika önce 3-Aziz Yıldırım'a açık çağrı yapıyorum; istediği zaman istediği kanalda (buna NTV'de dahil) Denizli-Fenerbahçe maçını konuşmaya hazırım.

Selçuk Dereli ‏@selcuk_dereli 38 dk.38 dakika önce 4-Aziz Yıldırım'ın o maçla ilgili algı operasyonu yapıp kendi hatalarını başkalarına yıkma anlayışını şiddetle kınıyorum.
Daha. Ok atsın her Galatasaray maçının sonrası rakibin olmayan penaltısı verilmedi diye geçen haftaki maç için de yazmıştı

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sergen sen nasil Galatasaray'lisin yaw,bjk'yi kiskanmak ta neyin nesi

Kendine gel

8 sampiyonlugu olan bir takimdan bahsediyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt